Просто, дешево та смачно: фіналістка "Мастер Шеф" показала, як готувати курячі сердечка

Просто, дешево та смачно: фіналістка "Мастер Шеф" показала, як готувати курячі сердечка

На своїй сторінці в Instagram зірка проєкту "Мастер Шеф" Ірина Пруднікова показала як смачно приготувати курячі сердечка в сметанному соусі.

"Дуже проста в приготуванні, бюджетна страва, але від цього вона не менш смачна", – радить зірка "Мастер Шеф".

Щоб приготувати курячі сердечка в сметанному соусі, "Мастер Шеф" Ірина Пруднікова бере такі інгредієнти:

  • курячі сердечка - 500 г
  • морква - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сіль та улюблені спеції - за смаком (зірка "Мастер Шеф" використала сухий часник, копчену паприку, сванську сіль і прованські трави)
  • сметана - 200 г
  • вода - 200 г
  • сир твердий - 100 г
  • зелень
  • часник
  • олія для смаження

Курячі сердечка зірка "Мастер Шеф" промиває та зачищає від судин і жиру, цибулю нарізає дрібними кубиками, а моркву – тонкою соломкою.

На розігрітій пательні з олією обсмажуємо курячі сердечка до золотистої скоринки. Після цього додаємо в пательню цибулю з морквою та смажимо все разом іще 5-7 хвилин.

Після цього додаємо сіль, спеції, сметану з водою, перемішуємо все, накриваємо кришкою та тушкуємо ще приблизно 20-25 хвилин, періодично помішуючи.

Під кінець приготування додаємо тертий твердий сир – зірка "Мастер Шеф" використала пармезан. Вимикаємо вогонь та даємо курячим сердечкам настоятися під кришкою ще 10-15 хвилин.

Подаємо курячі сердечка з дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю свіжого вичавленого часнику.

Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".

Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Батько втік закордон: як домогтися аліментів на дитину

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

В Карпатах знайшли гриба-гіганта вагою у 3 кілограми

Коли і як обрізати черешню восени 2024 року: унікальні методи від господарів

Не їсти після 6, щоб схуднути - це не міф? Відома фітнес-тренерка назвала головне правило стрункості

Повістки "Укрпоштою": термін явки в ТЦК скоротили вдвічі

Отримати бронь буде ще складніше: нардеп пояснив, які зміни відбудуться

Сильні дощі і похолодання: яку погоду чекати в понеділок

Підвищення тарифів на електроенергію: експерти б'ють на сполох

Ізраїльська армія розпочала новий наступ в Газі

Штрафи за прогули на роботі: юрист пояснив, коли такі стягнення незаконні

Як приготувати картопляні зрази з м'ясом у духовці: шеф-кухар Тетяна Литвинова розкрила фірмовий секрет

Цвіль у пралці: як позбутися і потім недопустити, бо запах буде термоядерний

Дороги перетворились на ріки: частина Києва пішла під воду через сильну зливу

Юрій Ванетик розповів про те, як і чому президент Зеленський потрапив до США «у пастку»