Просто, дешево та смачно: фіналістка "Мастер Шеф" показала, як готувати курячі сердечка
На своїй сторінці в Instagram зірка проєкту "Мастер Шеф" Ірина Пруднікова показала як смачно приготувати курячі сердечка в сметанному соусі.
"Дуже проста в приготуванні, бюджетна страва, але від цього вона не менш смачна", – радить зірка "Мастер Шеф".
Щоб приготувати курячі сердечка в сметанному соусі, "Мастер Шеф" Ірина Пруднікова бере такі інгредієнти:
- курячі сердечка - 500 г
- морква - 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- сіль та улюблені спеції - за смаком (зірка "Мастер Шеф" використала сухий часник, копчену паприку, сванську сіль і прованські трави)
- сметана - 200 г
- вода - 200 г
- сир твердий - 100 г
- зелень
- часник
- олія для смаження
Курячі сердечка зірка "Мастер Шеф" промиває та зачищає від судин і жиру, цибулю нарізає дрібними кубиками, а моркву – тонкою соломкою.
На розігрітій пательні з олією обсмажуємо курячі сердечка до золотистої скоринки. Після цього додаємо в пательню цибулю з морквою та смажимо все разом іще 5-7 хвилин.
Після цього додаємо сіль, спеції, сметану з водою, перемішуємо все, накриваємо кришкою та тушкуємо ще приблизно 20-25 хвилин, періодично помішуючи.
Під кінець приготування додаємо тертий твердий сир – зірка "Мастер Шеф" використала пармезан. Вимикаємо вогонь та даємо курячим сердечкам настоятися під кришкою ще 10-15 хвилин.
Подаємо курячі сердечка з дрібно нарізаною зеленню та невеликою кількістю свіжого вичавленого часнику.
Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".
Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.
Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.