Просто та бюджетно: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого фруктового пирога
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова акторно розповідає у мережі рецепти різних популярних страв, пропонуючи також свої прості лайфхаки, що спростять будні на кухні. Цього разу "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як побалувати себе та близьких персиковим десертом.
Інгредієнти:
- 120 г борошна
- 2 яйця
- 125 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 8 г розпушувача
- 10 г ванільного цукру
- 700 г персиків
- 2-3 ст. л. води
Приготування:
Почнемо з карамелізації вибраних для пирога фруктів. Нарізані персики, вода та 2-3 ст. л. цукри відправляються на сковороду для гасіння протягом 15-20 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи. За цей час готуємо тісто, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Змішуємо вершкове масло з цукром і яйцями. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем.
"Мастер Шеф" Литвинова розповідає, потім з'єднуємо усі інгредієнти. Вистелимо форму (діаметром 20-22 см) пергаментом, на нього викладемо карамелізовані персики, а зверху наливаємо тісто.
Випікаємо при температурі 150 ° протягом 50 хвилин. Після цього даємо пиріг охолонути, переважно залишивши його на кілька годин у холодильнику. Потім перевертаємо пиріг так, щоб карамель виявилася згори, поділилася "Мастер Шеф" Литвинова.