Рецепт ніжних сирно-яблучних оладок: готуються дуже просто, а виходять суперсмачними

Рецепт ніжних сирно-яблучних оладок: готуються дуже просто, а виходять суперсмачними

Авторка книги "Твої найкращі рецепти", популярна кулінарна блогерка Тетяна Юшина поділилася рецептом суперсмачних і ніжних сирно-яблучних оладок.

"Дуже-дуже смачні оладки з великою кількістю яблук, дуже ніжні, дуже ароматні! Рекомендую скуштувати!", – відзначила кулінар.

Для приготування сирно-яблучних оладок нам знадобляться такі інгредієнти:

  • сир кисломолочний - 300 г
  • яблука - 3 шт. середнього розміру
  • яйця - 3 шт.
  • цукор (краще брати коричневий) - 60-70 г
  • борошно - 90 г
  • кориця - 1 ч.л.
  • топлене масло або олія для смаження

Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серединку з насінням та нарізаємо дрібними. кубиками.

Кисломолочний сир із яйцями розминаємо до однорідності виделкою. Слідом додаємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, цукор, корицю та перемішуємо тісто до однорідності. У кінці додаємо до тіста нарізані яблука та ще раз усе обережно перемішуємо.

Смажимо оладки на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, на середньому вогні під кришкою до апетитної золотистої скоринки з обох боків.

Готові оладки посипаємо цукровою пудрою і можна насолоджуватися.

Раніше кулінарна блогерка Юлія Сенич поділилася рецептом ідеального тіста для звичайних оладок. Для приготування оладок нам знадобиться 500 г ледь теплого кефіру, одне яйце, 3 ст.л. цукру, 400 г борошна, 1 ч.л. розпушувача або харчової соди, а також дрібка солі.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила

Україна може опинитися у блекауті на кілька днів – енергетики назвали реальну загрозу

Хто собі бере те, що йому не положено, буде розплата, - Інна Гнатюк про період з 10 жовтня до 25 листопада

Курці, готуйтеся – з 2025 року сигарети подорожчають: подробиці нового закону

Пончики без цукру: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачного десерту

Коли збирати врожай капусти у 2024 році: господині назвали кращі терміни

Не в лоб, а через фланги: експерт пояснив тактику наступу ворога і як їй протидіяти

Мобілізація в жовтні: на кого з нетерпінням чекає ТЦК

«Не можна сидіти на трьох стільцях»: експерт розповів, що чекає на Грузію далі