Рецепт ніжних сирно-яблучних оладок: готуються дуже просто, а виходять суперсмачними

Рецепт ніжних сирно-яблучних оладок: готуються дуже просто, а виходять суперсмачними

Авторка книги "Твої найкращі рецепти", популярна кулінарна блогерка Тетяна Юшина поділилася рецептом суперсмачних і ніжних сирно-яблучних оладок.

"Дуже-дуже смачні оладки з великою кількістю яблук, дуже ніжні, дуже ароматні! Рекомендую скуштувати!", – відзначила кулінар.

Для приготування сирно-яблучних оладок нам знадобляться такі інгредієнти:

  • сир кисломолочний - 300 г
  • яблука - 3 шт. середнього розміру
  • яйця - 3 шт.
  • цукор (краще брати коричневий) - 60-70 г
  • борошно - 90 г
  • кориця - 1 ч.л.
  • топлене масло або олія для смаження

Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серединку з насінням та нарізаємо дрібними. кубиками.

Кисломолочний сир із яйцями розминаємо до однорідності виделкою. Слідом додаємо сухі інгредієнти: борошно, сіль, цукор, корицю та перемішуємо тісто до однорідності. У кінці додаємо до тіста нарізані яблука та ще раз усе обережно перемішуємо.

Смажимо оладки на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, на середньому вогні під кришкою до апетитної золотистої скоринки з обох боків.

Готові оладки посипаємо цукровою пудрою і можна насолоджуватися.

Раніше кулінарна блогерка Юлія Сенич поділилася рецептом ідеального тіста для звичайних оладок. Для приготування оладок нам знадобиться 500 г ледь теплого кефіру, одне яйце, 3 ст.л. цукру, 400 г борошна, 1 ч.л. розпушувача або харчової соди, а також дрібка солі.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Водителей обязали получить специальных код

Бензин, дизель и автогаз: что будет с ценами до конца года

Любимый завтрак из лаваша: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал рецепт ленивой пиццы

Нардеп-военный рассказал о реальной ситуации на фронте: "Не верьте проходимцам, которые заявляют..."

Штраф за отказ от ВЛК отменят: кто избежит наказания за нарушение военного учета

Налоги, проезд, коммуналка: какие льготы предоставят пенсионерам в октябре

Гороскоп на 3 октября для всех знаков Зодиака: узнайте, кого ждут вызовы в карьере

Почему нельзя открывать окна 3 октября и зачем сегодня есть чеснок: приметы и запреты на Дионисия

Ньютон еще в 18 веке предсказал точный год конца света – осталось мало времени

Тыквенно-апельсиновый пудинг: "Мастер Шеф" Татьяна Литвинова раскрыла секрет простого и вкусного десерта

Как правильно сажать голубику: советы и секреты от профессиональных фермеров

Хрустящие огурцы на зиму: звезда "Мастер Шеф" раскрыла семейный рецепт

Когда высаживать саженцы винограда для щедрого урожая: садоводы назвали идеальное время

Октябрьское солнечное затмение: астрологиня рассказала, что изменится в жизни украинцев

Водителям подсказали, как избежать штрафа в случае остановки полицией: хитрость с двигателем