Секрет у тісті: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт булочок із мʼясом

Секрет у тісті: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт булочок із мʼясом

Цього разу суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати корейські булочки бао з пікантною мʼясною начинкою.

Щоб приготувати тісто для булочок бао, нам знадобиться:

  • молоко (тепле) - 100 г
  • вода (тепла) - 100 г
  • цукор - 1 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • сухі дріжджі - 1 ст.л.
  • борошно - 400-450 г
  • олія для змащення

Для начинки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв такі інгредієнти:

  • мʼясо (яловичина) — 300 г
  • цибуля синя — 0,5 шт.
  • солодкий перець — 100 г
  • соєвий соус — 3 ст.л.
  • томатна паста — 1 ст.л.
  • кунжут — 10 г
  • петрушка — за смаком

Змішуємо молоко, воду, цукор, сіль, дріжджі, борошно та замішуємо тісто. На дно миски "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наливає трішки олії, викладає туди тісто, зверху також змащує його олією, накриває плівкою та відправляє в холодильник, щоб воно трохи підійшло.

Після цього розкачуємо тісто та вирізаємо з нього кола. Кожне коло трішки змащуємо олією, складаємо навпіл і посередині кладемо шматочок пергаменту, щоб тісто не злиплося.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво готує булочки бао на пару приблизно 15-20 хвилин до готовності тіста.

Тим часом готуємо начинку. Яловичину нарізаємо невеликими смужками, цибулю – пірʼям, перець – соломкою. На розігрітій пательні з невеликою кількістю олії спершу обсмажуємо яловичину. Далі додаємо перець, цибулю та продовжуємо смажити ще декілька хвилин.

Після цього "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до мʼяса з овочами томатну пасту, соєвий соус, насіння кунжуту та доводить начинку до готовності.

У булочки викладаємо мʼясну начинку, додаємо свіжі листочки петрушки та подаємо. Найкраще смакувати булочки бао, поки вони ще гарячі.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Які дерева не можна садити у себе на ділянці: важливі поради

Апетитні рибні мафіни: рецепт від зірки "Мастер Шеф", який замінить звичні котлети

П'ять важливих порад від досвідчених садівників: як поливати сад і город восени

Буде ще дорожче: сметана, сир та інша "молочка" стане справжньою розкішшю

Як обрізати сливу для щедрого врожаю у наступному році: хитрощі садівників

Шукаєте ідеального чоловіка - це вони: 2 знаки Зодіаку, з якими мріє бути багато хто, але є складність

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Прості хитрощі для пишного тіста: як стати майстром випічки за один день

Окупанти готують удари по енергетиці: ворог має понад тисячу ракет

Як доглядати за ґрунтом восени, щоб покращити родючість: важливі поради городників

Відкладіть телефон негайно: важливо відмовитись перед сном

Нові ліміти на грошові перекази: Ощадбанк порадив, як обійти обмеження

Жінка "зливала" місця перебування ТЦК: її оштрафували на 140 тисяч та забрали телефон

Наступний тиждень може стати багато в чому історичним для України - Зеленський