Що робити з кабачками: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт оригінального сніданку на всю родину

Що робити з кабачками: "Майстер Шеф" Литвинова дала рецепт оригінального сніданку на всю родину

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що такий кабачковий коржик виходить ситним і корисним, що ідеально підходить для легкого обіду чи вечері. Використовуючи свіжі овочі та курячі грудки, ви отримаєте досить ситний сніданок або обід.

Інгредієнти:

Для коржика:

  • Кабачки - 400 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 100 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Кріп - 30 г

Для начинки:

  • Куряча грудка - 1 шт. (близько 300 г)
  • Цибуля - 1 шт.
  • Твердий сир - 200 г
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Сіль та перець - за смаком
  • Зелена цибуля - 100 г

Приготування:

Кабачки натріть на великій тертці. Після цього відіжміть зайву рідину, щоб тісто не вийшло занадто рідким, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. У миску з натертими кабачками додайте яйця, сіль, дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник і сметану. Потім всипте борошно і ретельно перемішайте.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте нарізану кубиками курячу грудку та подрібнений часник. Після цього додайте сметану, гірчицю, сіль, перець, дрібно нарізану зелену цибулю і натертий на великій тертці сир. Все добре перемішайте та зніміть з вогню.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладіть тісто з кабачків і рівномірно розподіліть його по всій поверхні сковороди, формуючи коржик.

Коли коржик буде готовий, на одну його половину викладіть приготовану начинку з курячого філе та сиру. Акуратно закрийте корж другою половиною, щоб вийшов свого роду пиріжок. Продовжуйте смажити на сковороді ще 5 хвилин, щоби начинка повністю прогрілася, а сир розплавився, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Тарифний нокаут напередодні зими: як зміняться ціни на водопостачання у жовтні

Час нових можливостей та внутрішньої гармонії: гороскоп на 5 жовтня

Кому потрібно одягти срібні каблучки 5 жовтня і як зустріти багатого чоловіка: прикмети заборони на Харитини

"Завершиться навесні": астролог передбачив, у якому році в Україну прийде мир

Ліниві сирні булочки: Тетяна Литвинова дала рецепт швидкої закуски із лаваша

Як підготувати грядки під огірки восени: секрети гарного врожаю від досвідчених фермерів

Ароматні стейки з цвітної капусти: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Як зберегти розсаду суниці до весни: експерти дали поради, як правильно підготуватися до зими

Медіум Анна Атаманова розповіла про нового генсека НАТО і перспективи вступу України: «Є якийсь уже прописаний план»

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати