Щоб паска була ще смачнішою: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт ароматної начинки

Щоб паска була ще смачнішою: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт ароматної начинки

Паска з начинкою є чудовим способом оновити великоднє меню та здивувати близьких. Зробити традиційну випічку незвичною і, можливо, для когось саме такая паска стане найулюбленішою.

Переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна поділилася рецептом швидкої сирної паски, а також розповіла, як приготувати рідку начинку і як наповнити нею випічку.

«Якщо хочете зробити щось незвичне, то далі ідея наповнити паску рідкою начинкою», - розповіла кулінар.

Паска з начинкою.

Отже, знадобляться такі інгредієнти: Цукор - 115 г, Кукурудзяний крохмаль - 35 г, Сіль - 1/4 ч л, Жовтки - 5 шт ~ 100 г, Цедра лимону - 1 ст л, Сік лимону - 100 мл, Молоко - 450 мл, Холодне вершкове масло - 30 г.

Хід приготування начинки для паски наступний. Спочатку в каструлі або сотейнику перетираєм цукор, сіль та крохмаль разом з жовтками, до моменту коли маса посвітлішає та розчиниться цукор. Туди ж додаємо сік лимону та цедру, перемішуємо.

Паска з начинкою.

Наступний крок – на плиті в окремій каструлі підігріваємо молоко. Але кипʼятити не треба, до появи бульбашок.

Далі в сотейник з яйцями та лимоном маленькою струйкою вливаємо гаряче молоко і постійно помішуємо. Після цього ставимо сотейник на середній вогонь, постійно помішуємо вінчиком і чекаємо поки крем не загусне. За словами Валерії, це приблизно хвилин 10.

«Після того, як почне густішати, варимо ще декілька хвилин, знімаємо з вогню і додаємо холодне вершкове масло, добре перемішуємо, накриваємо плівкою в контакт і лишаємо охолоджуватись», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» про останні кроки у приготуванні начинки для паски.

Валерія Матрохіна порадила після того, як крем охолоне перетерти його через сито, щоб не було зайвих грудочок.

Переможниця «Мастер Шеф» також показала, як викласти начинку у паску.

Як приготувати смачну сирну паску без дріжджів.

Це насмачніша паска: Євген Клопотенко дав рецепт, який перевершить всі інші.

Глазур для пасок, яка не осипається: Євген Клопотенко розкрив рецепт, який все змінить.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Замовив нові долари, а отримав "потерті": ПриватБанк пояснив, що робити

Наймолодшому лише 16 років: п'ятеро українців виконали завдання проти ЗСУ, замовлення надійшло з рф

Ефектні трюки, але "слабкий" сюжет: Лару Крофт показали у новій анімації

Два МіГ-31К ВКС РФ могли залишити Білорусь, - OSINT "Гаюн"

З яблуками та маком: рецепт лінивого та смачного штруделя з тіста філо

Курточки доведеться одягати не лише вранці: українців попередили про критичне зниження температури

Суми взяті "зі стелі": клієнти "Нафтогазу" скаржаться на платіжки за газ

Головне за 12 жовтня: школа без тепла, посилення мобілізації, доплати пенсіонерам та обмеження для українців у Німеччині

Вибори у США: Мін'юст подав до суду на Вірджинію

"На карту 17 млн...": аналітик показав, як приховали "зарплату" звільненого голови "Укренерго" Кудрицького

Як виростити лохину на балконі: фермери розповіли секрети неймовірного врожаю

Що робити, якщо отримали неправильну платіжку: роз'яснення від "Нафтогазу"

Швидкий рецепт печива на сковороді: виходить дуже смачно і без духовки

Бої на Курщині: поліські десантники показали, як нищать морську піхоту РФ

Автобус, машина без керма та робот Optimus: новинки Ілона Маска, презентовані на Warner Bros