Щоб паска була ще смачнішою: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт ароматної начинки

Щоб паска була ще смачнішою: переможниця «Мастер Шеф» дала рецепт ароматної начинки

Паска з начинкою є чудовим способом оновити великоднє меню та здивувати близьких. Зробити традиційну випічку незвичною і, можливо, для когось саме такая паска стане найулюбленішою.

Переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна поділилася рецептом швидкої сирної паски, а також розповіла, як приготувати рідку начинку і як наповнити нею випічку.

«Якщо хочете зробити щось незвичне, то далі ідея наповнити паску рідкою начинкою», - розповіла кулінар.

Паска з начинкою.

Отже, знадобляться такі інгредієнти: Цукор - 115 г, Кукурудзяний крохмаль - 35 г, Сіль - 1/4 ч л, Жовтки - 5 шт ~ 100 г, Цедра лимону - 1 ст л, Сік лимону - 100 мл, Молоко - 450 мл, Холодне вершкове масло - 30 г.

Хід приготування начинки для паски наступний. Спочатку в каструлі або сотейнику перетираєм цукор, сіль та крохмаль разом з жовтками, до моменту коли маса посвітлішає та розчиниться цукор. Туди ж додаємо сік лимону та цедру, перемішуємо.

Паска з начинкою.

Наступний крок – на плиті в окремій каструлі підігріваємо молоко. Але кипʼятити не треба, до появи бульбашок.

Далі в сотейник з яйцями та лимоном маленькою струйкою вливаємо гаряче молоко і постійно помішуємо. Після цього ставимо сотейник на середній вогонь, постійно помішуємо вінчиком і чекаємо поки крем не загусне. За словами Валерії, це приблизно хвилин 10.

«Після того, як почне густішати, варимо ще декілька хвилин, знімаємо з вогню і додаємо холодне вершкове масло, добре перемішуємо, накриваємо плівкою в контакт і лишаємо охолоджуватись», - розповіла переможниця «Мастер Шеф» про останні кроки у приготуванні начинки для паски.

Валерія Матрохіна порадила після того, як крем охолоне перетерти його через сито, щоб не було зайвих грудочок.

Переможниця «Мастер Шеф» також показала, як викласти начинку у паску.

Як приготувати смачну сирну паску без дріжджів.

Це насмачніша паска: Євген Клопотенко дав рецепт, який перевершить всі інші.

Глазур для пасок, яка не осипається: Євген Клопотенко розкрив рецепт, який все змінить.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Ощадбанк списывает деньги со счетов, которыми не пользуются: украинцы возмущены

Как приготовить куриные голени с картошкой: звезда "Мастер Шеф" дала вкуснейший рецепт

Готовьтесь к морозам уже сейчас: как постирать пуховик, чтоб не нести его в химчистку

Как сохранить капусту свежей до весны: лучший метод

В ТЦК предложили альтернативу тем, кто не хочет попасть на "ноль"

Сын украинского депутата оказался директором "наркобизнеса": рекламирует марихуану и Ксанакс в Лондоне

Иран отправил "частные" спутники в РФ для запуска

НБУ будет сохранять политику «дорогих денег»: украинцев предупредили о рисках

Нарушил главное правило? Полицейского уволили из-за интима с бывшей возлюбленной

Рецепт идеальных панкейков для завтрака: всегда получаются вкусными и пышными

Тарифы на коммунальные услуги: какие платежки увеличатся в ноябре

Рейтинг самых спокойных знаков Зодиака в астрологии

Хотите зарплату - подождете несколько месяцев: monobank заблокировал карту из-за перевода

Заказал новые доллары, а получил "потёртые": ПриватБанк объяснил, что делать

Младшему всего 16 лет: пятеро украинцев выполнили задачу против ВСУ, заказ поступил из рф