Смачніше за звичайні: швидкий рецепт кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою

Смачніше за звичайні: швидкий рецепт кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою

Кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина поділилася рецептом смачнющих кабачкових оладок із сиром, зеленню та морквою.

"Такі ми їли в Туреччині, коли там відпочивали, тому і назвала я їх - турецькими", – додала кулінар. ⠀

Для приготування таких кабачкових оладок нам знадобляться:

  • кабачки - 2-3 шт.
  • бринза (або молодий сир типу адигейського) - 150 г
  • морква - 1-2 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • пучок свіжої зелені (кріп, петрушка)
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 3-5 ст.л.
  • мелений перець

Кабачки та сир натираємо на крупній тертці, а моркву та часник – на дрібній. Дрібно нарізаємо зелень.

Змішуємо кабачки, сир, моркву, часник, зелень, додаємо яйця, борошно та перець і перемішуємо все до однорідності

"Оскільки бринза солона, тісто не вимагає додаткової солі, але краще спробувати, може і знадобиться трошки", – відзначила Тетяна Юшина.

Готуємо кабачкові оладки на розігрітій пательні з олією, викладаючи тісто ложкою. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки та готовності.

Подавати кабачкові оладки кулінар радить зі сметаною або йогуртом.

Підписники в коментарях уточнили, що тим, хто не їсть смажене, сміливо можна запікати кабачкові оладки в духовці: "Деко застелити пергаментом, викласти оладки та запекти при 180 градусах. Теж виходить дуже смачно".

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Чим обробляти дерева в саду восени: поради господарів для гарного врожаю

Лінивий картопляний пиріг з м'ясом: швидкий рецепт від судді "Мастер Шеф" Тетяни Литвинової

Як восени знезаразити грядки на городі: господині розкрили хитрощі

Пояснювальна записка у школу: що обов'язково мають вказати батьки

Як правильно підготувати грядки до зими: досвідчені фермери дали важливі поради

Експерт розповів, чому Захід допомагає захищатись Ізраїлю, а Україні – ні: «Небо одне у нас, спільне»

Школяра принесли в жертву, заради благополуччя закладу: задушили під час ритуалу чорної магії

«Йде етап розплати»: екстрасенс розповіла, до чого пропаганда вже готує росіян

По 499 грн за упаковку: супермаркети різко підняли ціни на молоко, вершкове масло і твердий сир

Паста за 10 хвилин: "Мастер Шеф" дав простий, але дуже смачний рецепт на обід

Мобілізація на окупованих територіях: відмова означає смерть

Для раннього врожаю: коли та як правильно сіяти петрушку восени

Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни

Олександр Мусієнко розповів, чи запросять Україну в НАТО на наступному «Рамштайні»: «Розглядають варіанти»

Два місяці Курської операції: військовий експерт розповів про плани ЗСУ та нові контратаки армії рф