Соковитий і хрумкий: Клопотенко дав рецепт по-справжньому весняного салату

Соковитий і хрумкий: Клопотенко дав рецепт по-справжньому весняного салату

А основним інгредієнтом у цьому салаті є не молода капуста і навіть не редиска,а рукола.

«Такий хрумкий, такий соковитий, такий весняний — салат з руколою. Ще й рецепт до неможливого простий. Ну як тут можна втриматися?», - зазначав Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.

Рецепт весняного салату.

Переможнць «Мастер Шеф» також висловив впевненість, що різноманітність текстур та смаків змусить кожного, хто його спробує, мліти від задоволення.

«Річ у тім, що ми візьмемо одне соковите яблучко, поллємо його соком лимона для вираженої кислинки (і щоб не темніло), додамо до нього 50 г подрібненого хрумкого арахісу. Змішаємо їх з 120-230 г руколи та кількома гілочками подрібненої запашної м’яти», - розповів Клопотенко про хід приготування салату.

Рецепт весняного салату.

Далі страву доповнюємо -3 ст.л олії та соком лимона. Сіль та спеції можна додавати до смаку.

Для ще більшого аромату Клопотенко також радить додати у страву спеції длясалатів.

«Додайте дрібку і можете відправлятися у гастрономічну подорож. Вам захочеться відтворювати цей божественний смак знову і знову», - запевняв Євген Клопотенко.

Рецепт весняного салату.

Багатьом підписникам на сторінку Євгена Клопотенка дуже сподобався такий рецепт:

«Смачненький салатик»,

«Люблю такі салатики, звичайно, менше олії. Замість яблука, полуничка або банан»,

«Смакота»,

«Виглядає так апетитно»,

«Гарний рецепт»,

«Чудово!»,

«Соковито»,

«По-справжньому весняний салатик».

Як небанально і без зайвих витрат прикрасити паску: смачна ідея декору.

Євген Клопотенко дав чудовий рецепт страви з молодої капусти.

Також нагадаємо, що Клопотенко дав рецепт сніданку, який перевершить всі інші.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"

Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина

Картопляний торт із сиром: легкий та бюджетний рецепт від зірки "Майстер шеф" Тетяни Литвинової

У школах з’являться нові уроки: діти будуть навчатись рятувати життя

Вирощування зелені на підвіконні восени: фермери назвали шість найкращих рослин

Клієнти Ощадбанку в паніці: чому з картки щомісяця зникає 100 грн

Отруїтесь на раз-два: як безпечно зібрати гриби і де цього не можна робити в жодному разі