Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Святковий салат, рецепт якого розповів в ефірі «Сніданок з 1+1» ведучий Руслан Сенічкін, має прості та доступні інгредієнти, пише Politeka.net.

А от вигляд у нього неперевершений.

Для приготування салату Святковий віночок знадобляться відварені та подрібнені картопля (3 шт), куряче філе (350 гр) та яйця (4 шт), помідори чері (6 шт), мариновані огірки (4 шт), сир сулугуні (150 гр), майонез, сіль та зелень.

«Салати повинні обов’язково мають бути на столі. А якщо подійти креативно, то цей стіл дійсно буде святковим», - зазначив Сенічкін.

Для приготування цього смачного віночка плести нічого не треба. Необхідно взяти велику тарелку, круглу форму для випікання (без дна), а посередині поставити банку – завдякий якій вийде отвір у «віночку».

Салат Святковий віночок.

Перший шар салату – картопля. Її можна відварити у мундирі або запекти у духовці. Картоплю натираємо і викладаємо по колу.

Далі майонез – він додасть пікантності і смаку, а також триматиме всі шари салату.

Наступний шар – куряче філе.

«В Запеченому вигляді. Хочете відварену – не питання, теж може бути. Курку я навіть не нарізав, а просто порвав руками на волокна», - розповів Сенічкін, готуючи салат Святковий вінок.

І знову змащуємо майонезом.

Наступний шар – мариновані огірочки.

«Кислинка і пікантність салату забезпечена», - зазначив ведучий, додаючи у салат шар з порізаних огірків.

У салат також підійдуть слабосолоні огірки.

Салат Святковий віночок.

На шар з огірків додаємо трохи майонезу і посипаємо потертим сиром сулугуні. Ше один шар – яйця, потерті на крупній терці.

Також зверху салат Святковий вінок не завадить посолити і поперчити. Останній крок – прикрашаємо салат подрібненою зеленню і помідорками черрі, які уособлюють ялинкові прикраси.

Знімаємо форму і прибираємо банку.

Ведучий зазначив, що робить цей салат вперше, але це на завадило приготувати його швидко, смачно і гарно.

«Але треба трошки більше втрамбовувати, щоб салат тримався», - зазначив ведучий «Сніданок з 1+1».

Салат із пекінської капусти на святковий стіл - надшвидкий рецепт.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська підказала, що приготувати у холодну погоду.

З куркою і сиром: Ірина Білик розповіла рецепт улюбленого салату.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українцям дали прогноз закінчення війни: минулий не справдився

Рецепт панкейків від "Майстер Шефа" Клопотенко: секретні інгредієнти додадуть особливого смаку

Як виростити апельсин вдома на підвіконні: найпростіший метод

Простий рецепт кексу "Зебра": десерт, який сподобається дорослим і дітям

Як покращити зір без операції: експерти назвали вітаміни, які потрібно пити

Чому помилки — це шлях до успіху: мозок можна натренувати, як м'язи

Тарологиня Олена Бюн розповіла, чи готовий Захід запросити Україну до НАТО: «Тут карти кажуть, що…»

Покаталася на човні і залишилася без попи: дівчина тепер не зможе жити без калоприймача

Північнокорейські солдати на фронті: чим може відповісти ЄС і чи будуть війська НАТО в Україні

Контролер навідуватиметься частіше: в Україні посилять перевірки електролічильників

Рецепт шоколадних млинців від судді "Мастер Шеф" Мартиновської: тонкі та дуже смачні

Стояли, чекали і занудьгували: дівчина знайшла чим зайняти свій рот із чоловіком у черзі

"Непросте випробування": військовий експерт розповів про те, як армія РФ штурмує Харківщину і які шанси на успіх у оккупантів

Перші снігопади: українці попередили про погоду

Михайло Шейтельман заявив, що солдати КНДР на війні в Україні – це не відчай кремля, а виклик для США