Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Святковий салат, рецепт якого розповів в ефірі «Сніданок з 1+1» ведучий Руслан Сенічкін, має прості та доступні інгредієнти, пише Politeka.net.

А от вигляд у нього неперевершений.

Для приготування салату Святковий віночок знадобляться відварені та подрібнені картопля (3 шт), куряче філе (350 гр) та яйця (4 шт), помідори чері (6 шт), мариновані огірки (4 шт), сир сулугуні (150 гр), майонез, сіль та зелень.

«Салати повинні обов’язково мають бути на столі. А якщо подійти креативно, то цей стіл дійсно буде святковим», - зазначив Сенічкін.

Для приготування цього смачного віночка плести нічого не треба. Необхідно взяти велику тарелку, круглу форму для випікання (без дна), а посередині поставити банку – завдякий якій вийде отвір у «віночку».

Салат Святковий віночок.

Перший шар салату – картопля. Її можна відварити у мундирі або запекти у духовці. Картоплю натираємо і викладаємо по колу.

Далі майонез – він додасть пікантності і смаку, а також триматиме всі шари салату.

Наступний шар – куряче філе.

«В Запеченому вигляді. Хочете відварену – не питання, теж може бути. Курку я навіть не нарізав, а просто порвав руками на волокна», - розповів Сенічкін, готуючи салат Святковий вінок.

І знову змащуємо майонезом.

Наступний шар – мариновані огірочки.

«Кислинка і пікантність салату забезпечена», - зазначив ведучий, додаючи у салат шар з порізаних огірків.

У салат також підійдуть слабосолоні огірки.

Салат Святковий віночок.

На шар з огірків додаємо трохи майонезу і посипаємо потертим сиром сулугуні. Ше один шар – яйця, потерті на крупній терці.

Також зверху салат Святковий вінок не завадить посолити і поперчити. Останній крок – прикрашаємо салат подрібненою зеленню і помідорками черрі, які уособлюють ялинкові прикраси.

Знімаємо форму і прибираємо банку.

Ведучий зазначив, що робить цей салат вперше, але це на завадило приготувати його швидко, смачно і гарно.

«Але треба трошки більше втрамбовувати, щоб салат тримався», - зазначив ведучий «Сніданок з 1+1».

Салат із пекінської капусти на святковий стіл - надшвидкий рецепт.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська підказала, що приготувати у холодну погоду.

З куркою і сиром: Ірина Білик розповіла рецепт улюбленого салату.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ