Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Святковий салат, рецепт якого розповів в ефірі «Сніданок з 1+1» ведучий Руслан Сенічкін, має прості та доступні інгредієнти, пише Politeka.net.

А от вигляд у нього неперевершений.

Для приготування салату Святковий віночок знадобляться відварені та подрібнені картопля (3 шт), куряче філе (350 гр) та яйця (4 шт), помідори чері (6 шт), мариновані огірки (4 шт), сир сулугуні (150 гр), майонез, сіль та зелень.

«Салати повинні обов’язково мають бути на столі. А якщо подійти креативно, то цей стіл дійсно буде святковим», - зазначив Сенічкін.

Для приготування цього смачного віночка плести нічого не треба. Необхідно взяти велику тарелку, круглу форму для випікання (без дна), а посередині поставити банку – завдякий якій вийде отвір у «віночку».

Салат Святковий віночок.

Перший шар салату – картопля. Її можна відварити у мундирі або запекти у духовці. Картоплю натираємо і викладаємо по колу.

Далі майонез – він додасть пікантності і смаку, а також триматиме всі шари салату.

Наступний шар – куряче філе.

«В Запеченому вигляді. Хочете відварену – не питання, теж може бути. Курку я навіть не нарізав, а просто порвав руками на волокна», - розповів Сенічкін, готуючи салат Святковий вінок.

І знову змащуємо майонезом.

Наступний шар – мариновані огірочки.

«Кислинка і пікантність салату забезпечена», - зазначив ведучий, додаючи у салат шар з порізаних огірків.

У салат також підійдуть слабосолоні огірки.

Салат Святковий віночок.

На шар з огірків додаємо трохи майонезу і посипаємо потертим сиром сулугуні. Ше один шар – яйця, потерті на крупній терці.

Також зверху салат Святковий вінок не завадить посолити і поперчити. Останній крок – прикрашаємо салат подрібненою зеленню і помідорками черрі, які уособлюють ялинкові прикраси.

Знімаємо форму і прибираємо банку.

Ведучий зазначив, що робить цей салат вперше, але це на завадило приготувати його швидко, смачно і гарно.

«Але треба трошки більше втрамбовувати, щоб салат тримався», - зазначив ведучий «Сніданок з 1+1».

Салат із пекінської капусти на святковий стіл - надшвидкий рецепт.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська підказала, що приготувати у холодну погоду.

З куркою і сиром: Ірина Білик розповіла рецепт улюбленого салату.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ