Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Стане прикрасою будь-якого столу: ведучий "1+1" показав, як швидко приготувати найкрасивіший салат

Святковий салат, рецепт якого розповів в ефірі «Сніданок з 1+1» ведучий Руслан Сенічкін, має прості та доступні інгредієнти, пише Politeka.net.

А от вигляд у нього неперевершений.

Для приготування салату Святковий віночок знадобляться відварені та подрібнені картопля (3 шт), куряче філе (350 гр) та яйця (4 шт), помідори чері (6 шт), мариновані огірки (4 шт), сир сулугуні (150 гр), майонез, сіль та зелень.

«Салати повинні обов’язково мають бути на столі. А якщо подійти креативно, то цей стіл дійсно буде святковим», - зазначив Сенічкін.

Для приготування цього смачного віночка плести нічого не треба. Необхідно взяти велику тарелку, круглу форму для випікання (без дна), а посередині поставити банку – завдякий якій вийде отвір у «віночку».

Салат Святковий віночок.

Перший шар салату – картопля. Її можна відварити у мундирі або запекти у духовці. Картоплю натираємо і викладаємо по колу.

Далі майонез – він додасть пікантності і смаку, а також триматиме всі шари салату.

Наступний шар – куряче філе.

«В Запеченому вигляді. Хочете відварену – не питання, теж може бути. Курку я навіть не нарізав, а просто порвав руками на волокна», - розповів Сенічкін, готуючи салат Святковий вінок.

І знову змащуємо майонезом.

Наступний шар – мариновані огірочки.

«Кислинка і пікантність салату забезпечена», - зазначив ведучий, додаючи у салат шар з порізаних огірків.

У салат також підійдуть слабосолоні огірки.

Салат Святковий віночок.

На шар з огірків додаємо трохи майонезу і посипаємо потертим сиром сулугуні. Ше один шар – яйця, потерті на крупній терці.

Також зверху салат Святковий вінок не завадить посолити і поперчити. Останній крок – прикрашаємо салат подрібненою зеленню і помідорками черрі, які уособлюють ялинкові прикраси.

Знімаємо форму і прибираємо банку.

Ведучий зазначив, що робить цей салат вперше, але це на завадило приготувати його швидко, смачно і гарно.

«Але треба трошки більше втрамбовувати, щоб салат тримався», - зазначив ведучий «Сніданок з 1+1».

Салат із пекінської капусти на святковий стіл - надшвидкий рецепт.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська підказала, що приготувати у холодну погоду.

З куркою і сиром: Ірина Білик розповіла рецепт улюбленого салату.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Бесплатно до конца года: для некоторых украинцев отменили плату за проезд в транспорте

Куриные окорочка в пикантном соусе: доступный рецепт от "Мастер Шефа" Хименес-Браво

Мастера скрестили ретрокар Chevrolet с электрическим BMW: в 50-х видели именно такое будущее

Корчинский признал, что мобилизационный возраст может опуститься до 14 лет

Готовьте не меньше 10 000 грн: "Нафтогаз" предложил украинцам обновить счетчики

Гороскоп на 23 октября для всех знаков Зодиака: обратите внимание на финансовые вопросы

Что нужно обязательно сделать женщинам 23 октября и почему запрещено планировать: приметы и запреты на Иакова

Украинцам дали прогноз окончания войны: прошлый не сбылся

Рецепт панкейков от "Мастер Шефа" Клопотенко: секретные ингредиенты придадут особый вкус

Как вырастить апельсин дома на подоконнике: самый простой метод

Простой рецепт кекса "Зебра": десерт, который понравится взрослым и детям

Как улучшить зрение без операции: эксперты назвали витамины, которые нужно пить

Почему ошибки – это путь к успеху: мозг можно натренировать, как мышцы

Таролог Елена Бюн рассказала, готов ли Запад пригласить Украину в НАТО: «Здесь карты говорят, что…»

Покаталась на лодке и осталась без попы: девушка теперь не сможет жить без калоприемника