Суфле з курячого філе здивує вас і домочадців: рецепт, який переплюнув класичні котлети
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F1492330ae3fe51225eed9f16ed8259b3.jpg)
Курка вважається дієтичним м'ясом, тому його радять вживати людям із зайвою вагою, спортсменам та дітям. До того ж, з приготуванням цього продукту ніколи не виникне проблем, адже все легко і просто.
Може здатися, що куряче філе на пару - це прісно і несмачно, проте не у випадку із суфле.
Суфле з курячого філе, фото lefood
За цим рецептом воно виходить м'яким і дуже ніжним. На приготування піде близько 30 хвилин, а з процесами впорається будь-який навіть недосвідчений кулінар.
Дуже зручно робити суфле відразу порційно у силіконових формах для маффінів.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 400 г
- Яйця курячі – 2 штуки
- Сметана - 60 гр
- Манка – 1.5 ст.л.
- Рослинна олія – 3 ч.л.
- Сіль - 1 щіпка
Як приготувати куряче суфле, покроковий рецепт:
- Наріжте куряче філе шматочками та подрібніть у блендері. Додайте до нього яйця та сіль, і ще раз добре подрібніть.
- Туди ж відправте манку та сметану, а потім збийте суфле до максимально повітряної консистенції. Найкраще робити це довше.
- Розкладіть масу в змащені маслом силіконові формочки і готуйте в пароварці 20 хвилин. Подавайте суфле із зеленню або з чим вам більше подобається.
Суфле з курячого філе, фото lefood
Раніше ми повідомляли про смачний і оригінальний рецепт салату в трубочках з крабових паличок.
Поділитися сюжетом