Таких голубців ви ще не куштували: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт без капусти

Таких голубців ви ще не куштували: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт без капусти

На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями оригінальним рецептом голубців.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив загорнути начинку не в капустяне листя, а в цибулю.

Для приготування голубців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 3 цибулини
  • 2 морквини
  • 3 зубчики часнику
  • 0,5 кг фаршу
  • 1 чашка рису
  • ¼ чашки гранатового соку
  • листочки свіжої мʼяти
  • сік половинки лимона
  • 2 ст.л. томатного пюре
  • 40 г горіхів (краще кедрових)
  • сіль на смак

Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:

  • вода, в якій відваримо цибулю - 2,5 склянки
  • 2 ст.л. томатного пюре
  • ¼ чашки гранатового соку
  • 2 ст.л. солі

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере дві цибулини, чистить їх, на кожній робить з одного боку розріз до центру та відварює в підсоленій воді до мʼякості (приблизно 20 хвилин). Готову цибулю дістаємо на тарілку, а воду лишаємо для соусу.

Третю цибулину дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистості на розігрітій пательні з олією. Далі додаємо натерту моркву, подрібнений часник і, помішуючи, смажимо протягом 3 хвилин. Після цього додаємо фарш і смажимо його, розбиваючи грудочки, до зміни кольору.

Далі в пательню до засмажки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вливає гранатовий сік, додає томатне пюре, дрібно нарізану мʼяту, горішки, лимонний сік рис і тушкує все разом.

Відварену цибулю розділяємо на шари. Загортаємо в цибулеві "пелюстки" начинку та викладаємо наші голубці в форму для запікання.

Для соусу просто змішуємо в каструлі гранатовий сік, томатне пюре, сіль і воду з-під цибулі, доводимо суміш до кипіння та заливаємо нею голубці.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво накриває голубці пергаментом і фольгою та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.

Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ці знаки Зодіаку стають мільярдерами: астрологи склали топ-3

"Нова пошта" розкрила посилку військового та просить "забрати, як є": реакція на скаргу шокувала

Нардеп Пушкаренко: Балкани консолідуються навколо підтримки України

Комуналка вдарить по кишені: українцям доведеться більше платити за чистоту

Українського військового спіймали на "гарячому": тепер йому загрожує в'язниця

Resident Evil Remake Trilogy тепер доступний для всіх: нові костюми та DLC

Ніжний гарбузовий крем-суп, як у ресторані: шеф-кухар розкрила простий рецепт

Організації збройних заколотів: держдума РФ підтримала довічні терміни

Останнє переведення годинників для українців: не забудьте про зимовий час вже скоро

"Піди і згинь за три тижні": військовий розкрив, що не так з мобілізацією українців

5% чи 18%: скільки потрібно заплатити за продаж автомобіля

Як підживити кімнатні квіти в горщику: найкращі способи господинь

Вивезуть усіх мирних: у Куп’янську на Харківщині оголосили евакуацію

Податки навіть на чайові: українців хочуть змусити платити за звичні дрібниці

Ніжний бісквітний рулет із джемом чи повидлом: рецепт простого та бюджетного десерту