Таких голубців ви ще не куштували: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт без капусти

Таких голубців ви ще не куштували: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт без капусти

На своїй сторінці в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями оригінальним рецептом голубців.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив загорнути начинку не в капустяне листя, а в цибулю.

Для приготування голубців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 3 цибулини
  • 2 морквини
  • 3 зубчики часнику
  • 0,5 кг фаршу
  • 1 чашка рису
  • ¼ чашки гранатового соку
  • листочки свіжої мʼяти
  • сік половинки лимона
  • 2 ст.л. томатного пюре
  • 40 г горіхів (краще кедрових)
  • сіль на смак

Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере:

  • вода, в якій відваримо цибулю - 2,5 склянки
  • 2 ст.л. томатного пюре
  • ¼ чашки гранатового соку
  • 2 ст.л. солі

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере дві цибулини, чистить їх, на кожній робить з одного боку розріз до центру та відварює в підсоленій воді до мʼякості (приблизно 20 хвилин). Готову цибулю дістаємо на тарілку, а воду лишаємо для соусу.

Третю цибулину дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистості на розігрітій пательні з олією. Далі додаємо натерту моркву, подрібнений часник і, помішуючи, смажимо протягом 3 хвилин. Після цього додаємо фарш і смажимо його, розбиваючи грудочки, до зміни кольору.

Далі в пательню до засмажки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вливає гранатовий сік, додає томатне пюре, дрібно нарізану мʼяту, горішки, лимонний сік рис і тушкує все разом.

Відварену цибулю розділяємо на шари. Загортаємо в цибулеві "пелюстки" начинку та викладаємо наші голубці в форму для запікання.

Для соусу просто змішуємо в каструлі гранатовий сік, томатне пюре, сіль і воду з-під цибулі, доводимо суміш до кипіння та заливаємо нею голубці.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво накриває голубці пергаментом і фольгою та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.

Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ