Тісто не знадобиться: "Мастер Шеф" Литвинова показала простий рецепт пирога з лавашем та сиром
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як можна урізноманітнити обід чи вечерю разом із простим, але смачним пирогом. Гибаниця - це традиційний сербський пиріг, який може бути як солоним, так і солодким і зазвичай готується з тіста філо. Тетяна Литвинова запропонувала у своєму відео спрощений варіант цього рецепту, замінюючи тісто філо на лаваш.
Інгредієнти:
- 3 листа лаваша
- 200 г сиру
- 250 г сиру
- 3 яйця
- 2 ч.л рік
- 50 г зеленого лука
- 50 г кропу
- 50 г кінзи, петрушки
Для заливання:
- 3 яйця
- 300 мл йогурту (10%)
- 1 ч.л рік
Приготування:
Приготуйте начинку, змішавши сир, бринзу, подрібнену зелень та три яйця, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Наріжте лаваш прямокутники. Викладіть начинку на лаваш, скрутіть у рулетики і покладіть їх у форму для випікання.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, приготуйте заливку, змішавши три яйця, йогурт та сіль. Залийте готові рулетики заливкою та дайте їм просочитися.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Перед подачею додайте сметану, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.