Тісто з секретним інгредієнтом: рецепт млинців, які завжди виходять смачними та ніжними

Тісто з секретним інгредієнтом: рецепт млинців, які завжди виходять смачними та ніжними

Ідеальний ранок має починатися зі смачного сніданку, і для любителів солодких сніданків одним із найкращих варіантів є млинці.

Кулінарна блогерка vika.cookstory поділилася рецептом смачних і ніжних млинців, які тануть у роті.

"Додайте вершки до тіста, і ви отримаєте неповторний смак та аромат", – радить кулінар.

Для приготування млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 70 г
  • молоко - 500 г
  • вершки жирністю 20-35% - 100 г
  • ванільний екстракт або ванільний цукор - 1 ч.л.
  • сіль - дрібка
  • борошно - 220 г
  • олія - ​​3 ст.л.

Спершу розмішуємо до однорідності яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Вливаємо 150 г молока та перемішуємо.

Далі додаємо просіяне борошно і віничком розмішуємо тісто до однорідності, щоб не було грудочок. Після цього вливаємо решту молока, вершки та перемішуємо. Додаємо олію, знову перемішуємо – і тісто для млинців готове.

Смажимо млинці на розігрітій пательні, злегка змащеній олією. Наливаємо приблизно пів черпака по центру сковороди, а потім, прокручуючи, допомагаємо тісту розподілитися по всій поверхні. Перевертаємо млинці, коли вони починають зарум’янюватися з країв, і готуємо ще кілька секунд з другого боку.

"Готові млинці складаємо на тарілку. Подаємо з медом, ягодами, згущеним молоком чи ще з чим душа побажає... і насолоджуємося", – додала кулінар.

Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".

Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин