Тісто з секретним інгредієнтом: рецепт млинців, які завжди виходять смачними та ніжними
Ідеальний ранок має починатися зі смачного сніданку, і для любителів солодких сніданків одним із найкращих варіантів є млинці.
Кулінарна блогерка vika.cookstory поділилася рецептом смачних і ніжних млинців, які тануть у роті.
"Додайте вершки до тіста, і ви отримаєте неповторний смак та аромат", – радить кулінар.
Для приготування млинців нам знадобляться такі інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- цукор - 70 г
- молоко - 500 г
- вершки жирністю 20-35% - 100 г
- ванільний екстракт або ванільний цукор - 1 ч.л.
- сіль - дрібка
- борошно - 220 г
- олія - 3 ст.л.
Спершу розмішуємо до однорідності яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Вливаємо 150 г молока та перемішуємо.
Далі додаємо просіяне борошно і віничком розмішуємо тісто до однорідності, щоб не було грудочок. Після цього вливаємо решту молока, вершки та перемішуємо. Додаємо олію, знову перемішуємо – і тісто для млинців готове.
Смажимо млинці на розігрітій пательні, злегка змащеній олією. Наливаємо приблизно пів черпака по центру сковороди, а потім, прокручуючи, допомагаємо тісту розподілитися по всій поверхні. Перевертаємо млинці, коли вони починають зарум’янюватися з країв, і готуємо ще кілька секунд з другого боку.
"Готові млинці складаємо на тарілку. Подаємо з медом, ягодами, згущеним молоком чи ще з чим душа побажає... і насолоджуємося", – додала кулінар.
Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".
Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.
Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.