Тісто з секретним інгредієнтом: рецепт млинців, які завжди виходять смачними та ніжними

Тісто з секретним інгредієнтом: рецепт млинців, які завжди виходять смачними та ніжними

Ідеальний ранок має починатися зі смачного сніданку, і для любителів солодких сніданків одним із найкращих варіантів є млинці.

Кулінарна блогерка vika.cookstory поділилася рецептом смачних і ніжних млинців, які тануть у роті.

"Додайте вершки до тіста, і ви отримаєте неповторний смак та аромат", – радить кулінар.

Для приготування млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 70 г
  • молоко - 500 г
  • вершки жирністю 20-35% - 100 г
  • ванільний екстракт або ванільний цукор - 1 ч.л.
  • сіль - дрібка
  • борошно - 220 г
  • олія - ​​3 ст.л.

Спершу розмішуємо до однорідності яйця, цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Вливаємо 150 г молока та перемішуємо.

Далі додаємо просіяне борошно і віничком розмішуємо тісто до однорідності, щоб не було грудочок. Після цього вливаємо решту молока, вершки та перемішуємо. Додаємо олію, знову перемішуємо – і тісто для млинців готове.

Смажимо млинці на розігрітій пательні, злегка змащеній олією. Наливаємо приблизно пів черпака по центру сковороди, а потім, прокручуючи, допомагаємо тісту розподілитися по всій поверхні. Перевертаємо млинці, коли вони починають зарум’янюватися з країв, і готуємо ще кілька секунд з другого боку.

"Готові млинці складаємо на тарілку. Подаємо з медом, ягодами, згущеним молоком чи ще з чим душа побажає... і насолоджуємося", – додала кулінар.

Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".

Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.

Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными