Це вам не "Шуба": зірка "Мастер Шеф" поділилася рецептом смачнющого салату з буряком і мʼясом

Це вам не "Шуба": зірка "Мастер Шеф" поділилася рецептом смачнющого салату з буряком і мʼясом

На своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати салат з телятиною та овочами під соусом айолі.

Для цього рецепту учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • теляча вирізка
  • часник
  • розмарин
  • масло вершкове
  • сіль, перець, паприка
  • олія
  • винний оцет
  • буряк
  • картопля
  • мариновані огірки корнішони
  • яйця перепелині

Для соусу айолі:

  • часник - 2 зуб.
  • гірчиця американська - 1 ч. л.
  • сіль - 2 дрібки
  • жовток - 2 шт.
  • сік половини лимона (20 мл)
  • оливкова олія - 100 мл

Попередньо відварюємо картоплю буряк і перепелині яйця, а потім чистимо їх.

Щоб приготувати соус айолі, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк відправляє в чашу блендера часник, гірчицю, сіль, лимонний сік, оливкову олію, жовток та збиває все погружним блендером – перші 30-40 секунд не піднімаємо його, а потім починаємо збивати соус рухами вверх-вниз, доки він загустіє.

Телячу вирізку змащуємо маслом, приправляємо сіллю й перцем, разом із розчавленими зубчиками часнику та гілочкою розмарину щільно загортаємо в харчову плівку та варимо в киплячій воді протягом 10 хвилин.

Відварену картоплю зірка "Мастер Шеф" нарізає кубиком і обсмажує на розігрітій пательні з олією, додаючи паприку, часник, сіль і перець на смак.

Дістаємо відварену вирізку з плівки та кілька хвилин обсмажує її на пательні до румʼяності разом із розмарином та маслом. Після цього загортаємо мʼясо в фольгу та лишаємо відпочивати.

Варений буряк учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає тоненькими слайсами та маринує, додаючи олію, сіль, перець і винний оцет.

Вирізку дістаємо з фольги та нарізаємо кубиком. Варені перепелині яйця розрізаємо навпіл.

Залишилося сформувати салат. У формувальне кільце зірка "Мастер Шеф" викладає шар картоплі, змащує її соусом айолі, потім телятина, знову соус, слайси буряка,а зверху викладаємо перепелині яйця та корнішони, як на відео. Знімаємо кільце – і подаємо до столу.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ