Це вам не "Шуба": зірка "Мастер Шеф" поділилася рецептом смачнющого салату з буряком і мʼясом

Це вам не "Шуба": зірка "Мастер Шеф" поділилася рецептом смачнющого салату з буряком і мʼясом

На своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати салат з телятиною та овочами під соусом айолі.

Для цього рецепту учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере такі інгредієнти:

  • теляча вирізка
  • часник
  • розмарин
  • масло вершкове
  • сіль, перець, паприка
  • олія
  • винний оцет
  • буряк
  • картопля
  • мариновані огірки корнішони
  • яйця перепелині

Для соусу айолі:

  • часник - 2 зуб.
  • гірчиця американська - 1 ч. л.
  • сіль - 2 дрібки
  • жовток - 2 шт.
  • сік половини лимона (20 мл)
  • оливкова олія - 100 мл

Попередньо відварюємо картоплю буряк і перепелині яйця, а потім чистимо їх.

Щоб приготувати соус айолі, зірка "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк відправляє в чашу блендера часник, гірчицю, сіль, лимонний сік, оливкову олію, жовток та збиває все погружним блендером – перші 30-40 секунд не піднімаємо його, а потім починаємо збивати соус рухами вверх-вниз, доки він загустіє.

Телячу вирізку змащуємо маслом, приправляємо сіллю й перцем, разом із розчавленими зубчиками часнику та гілочкою розмарину щільно загортаємо в харчову плівку та варимо в киплячій воді протягом 10 хвилин.

Відварену картоплю зірка "Мастер Шеф" нарізає кубиком і обсмажує на розігрітій пательні з олією, додаючи паприку, часник, сіль і перець на смак.

Дістаємо відварену вирізку з плівки та кілька хвилин обсмажує її на пательні до румʼяності разом із розмарином та маслом. Після цього загортаємо мʼясо в фольгу та лишаємо відпочивати.

Варений буряк учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає тоненькими слайсами та маринує, додаючи олію, сіль, перець і винний оцет.

Вирізку дістаємо з фольги та нарізаємо кубиком. Варені перепелині яйця розрізаємо навпіл.

Залишилося сформувати салат. У формувальне кільце зірка "Мастер Шеф" викладає шар картоплі, змащує її соусом айолі, потім телятина, знову соус, слайси буряка,а зверху викладаємо перепелині яйця та корнішони, як на відео. Знімаємо кільце – і подаємо до столу.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Львов стал самым дорогим городом в Украине: какие сейчас цены на жилье

Скандал с миллиардными закупками для ВСУ не прошел безрезультатно: в ГБР сообщили, кто поплатился

С чем ни в коем случае нельзя смешивать золу и как она влияет на почву, советы опытных огородников

ВСУ выходят на финальный этап Курской операции: военный эксперт рассказал о трех основных целях наступления

Турция тайно свернула военный экспорт в РФ

Школьникам упростили обучение: будут оцениваться по новым правилам

Придется платить 34 тысячи штрафа: украинцам готовят новое наказание

Будет не только гарнир: цены на популярное мясо порадуют кошельки

Российские войска прорывают оборону Часового Яра: эксперт рассказал, какие города под угрозой

В ВСУ рассказали о плане наступления россиян на Харьковщине

Военный предложил внедрить "очередь на фронт": как должна измениться служба в ВСУ

Как закрыть баклажаны на зиму: опытная хозяйка дала проверенный рецепт

Обвиняемые в изнасиловании девочки хотят пойти в ВСУ, чтобы избежать тюрьмы

Засуньте соль в носки и вонять не будет: почему этот способ так хорош и как его использовать

Очередное хищение обнаружили в Украине: бюджет потерял 1,6 миллиона