Цей соус універсальний: "Мастер Шеф" Глинська здивувала стравою з курки з грибами та гірчицею
Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська дала кілька корисних порад, як приготувати курку. За словами "Мастер Шефа", цю страву краще робити з добре підібраним філе, краще вибирати свіже м'ясо.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 300 г грибів
- 1 велика цибуля
- 25 г борошна
- 400 мл вершків 10-15%
- 10 г гірчиці
- 40 мл соєвого соусу
- Сіль, перець (за смаком)
- Олія для смаження
- кріп
Технологія:
1. Підготовка курячого філе:
Наріжте куряче філе на невеликі скибочки, посоліть.
Обсмажуйте філе на олії по 2 хвилини з кожного боку до золотистої кірки, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.
2. Обсмажування грибів та цибулі:
Обсмажуйте гриби та цибулю на сковороді до м'якості та золотистості.
3. Приготування заливки:
У глибокій мисці змішайте вершки, борошно, гірчицю та соєвий соус. Добре перемішайте.
4. Складання та гасіння:
"Мастер Шеф" Глинська радить, об'єднайте обсмажені гриби, цибулю та куряче філе в сковороді.
Додайте заливку.
Накрийте кришкою і тушкуйте 3-4 хвилини до того моменту, поки соус не загусне.
При необхідності приправте сіллю і перцем до смаку.
5. Подача:
Посипте блюдо дрібно нарізаним кропом перед подачею.
Підказка:
Подавайте курку в грибному соусі гарячою, посипаною свіжим кропом.
Подавайте страву з гарніром на ваш вибір: картоплею, рисом або пастою, поділилася "Мастер Шеф" Глинська.