Урізноманітнюйте стіл: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати фаршировану качку з грибами

Урізноманітнюйте стіл: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати фаршировану качку з грибами

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський Розповів, як приготувати соковиту качку з грибами і зробити ідеальну начинку. "Мастер Шеф" дав кілька порад, як краще готувати м'ясо, щоб воно вийшло ніжним та м'яким.

Качка фарширована або террин з качки:

Інгредієнти:

  • 1 ціла качка (приблизно 2 кг)
  • 200 г печериць
  • 150 г цибулі
  • 90 г жиру
  • 200 г свинини
  • 200 г вершків (30% жирності)
  • 120 г горіхів (фісташки)
  • Чорний та ароматний перець
  • Трохи мускатного горіха
  • сіль

Приготування:

Розбираємо качку, починаючи зі спини, знімаємо м'ясо з кісток, зберігаючи шкіру. Філе залишаємо на шкірі, пластуємо його. Збираємо весь обріз з крилець, ніжок та каркаса окремо, включаючи м'якоть та жирок без шкіри, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Нарізаємо цибулю та печериці дрібними кубиками. Засмажуємо цибулю на сковороді до рум'яності, додаємо гриби, солимо, перчимо та готуємо до м'якості. Охолоджуємо.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, проводимо обріз качки (вийшов близько 600 г), сало і свинину через м'ясорубку з дрібними ґратами. Додаємо мелені спеції, гриби з цибулею, вершки, горіхи та сіль. Вимішуємо та вибиваємо фарш.

"Сорочку" качки солимо та перчимо зсередини, наповнюємо фаршем, зав'язуємо кулінарною ниткою і запікаємо при 180 градусах Цельсія з конвекцією протягом 50 хвилин. Періодично підливаємо воду.

Можна також розділити фаршировану качку на дві частини і запікати в рукаві при 180 градусах Цельсія протягом 40 хвилин, потім відкрити рукав і підрум'янити на трохи вищій температурі, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Подавайте гарячою як основну страву, доповнюючи соусом із соку качки від приготування. Також можна подавати в холодному вигляді як закуску.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ворог пробує зайти в тил: "азовці" показали, як відбивають "м'ясні" штурми під Нью-Йорком

Правила на дорогах, митниця, старі банкноти: які зміни чекають з 1 листопада

Цукерки без шкоди для фігури: переможниця "Зважені та щасливі" дала простий рецепт

Таксі запрацюють у комендантську годину: що відомо

ООН оприлюднила вражаючий масштаб скорочення населення України

«Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго

"Починаються реалії": боєць ЗСУ розповів про втрату надії серед військових

Перший заступник Міністра Олена Крамаренко: Війна нанесла збитків довкіллю на трильйони гривень

У Запоріжжі відкрили «Дерево пам'яті» - меморіал, присвячений полеглим захисникам

Скандал з довідками про інвалідність: у СБУ сказали, скільки чиновників МСЕК отримали підозри

Гума почне "дубнути" вже скоро: коли українцям потрібно "перевзути" машини на зимові шини

Доктор Комаровський розповів, що робити, якщо синці з'являються без причини: як вирішити проблему

Олена Бюн розповіла, що буде з російськими військовими злочинцями: «Образно цегла на голову»

ТЦК почали працювати по-іншому: як тепер відбуваються перевірки на вулицях

Генпрокурор України подав у відставку