Урізноманітнюйте стіл: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати фаршировану качку з грибами

Урізноманітнюйте стіл: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як приготувати фаршировану качку з грибами

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський Розповів, як приготувати соковиту качку з грибами і зробити ідеальну начинку. "Мастер Шеф" дав кілька порад, як краще готувати м'ясо, щоб воно вийшло ніжним та м'яким.

Качка фарширована або террин з качки:

Інгредієнти:

  • 1 ціла качка (приблизно 2 кг)
  • 200 г печериць
  • 150 г цибулі
  • 90 г жиру
  • 200 г свинини
  • 200 г вершків (30% жирності)
  • 120 г горіхів (фісташки)
  • Чорний та ароматний перець
  • Трохи мускатного горіха
  • сіль

Приготування:

Розбираємо качку, починаючи зі спини, знімаємо м'ясо з кісток, зберігаючи шкіру. Філе залишаємо на шкірі, пластуємо його. Збираємо весь обріз з крилець, ніжок та каркаса окремо, включаючи м'якоть та жирок без шкіри, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Нарізаємо цибулю та печериці дрібними кубиками. Засмажуємо цибулю на сковороді до рум'яності, додаємо гриби, солимо, перчимо та готуємо до м'якості. Охолоджуємо.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, проводимо обріз качки (вийшов близько 600 г), сало і свинину через м'ясорубку з дрібними ґратами. Додаємо мелені спеції, гриби з цибулею, вершки, горіхи та сіль. Вимішуємо та вибиваємо фарш.

"Сорочку" качки солимо та перчимо зсередини, наповнюємо фаршем, зав'язуємо кулінарною ниткою і запікаємо при 180 градусах Цельсія з конвекцією протягом 50 хвилин. Періодично підливаємо воду.

Можна також розділити фаршировану качку на дві частини і запікати в рукаві при 180 градусах Цельсія протягом 40 хвилин, потім відкрити рукав і підрум'янити на трохи вищій температурі, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Подавайте гарячою як основну страву, доповнюючи соусом із соку качки від приготування. Також можна подавати в холодному вигляді як закуску.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Очное образование против онлайн: почему важно вернуться за парты

Львов стал самым дорогим городом в Украине: какие сейчас цены на жилье

Скандал с миллиардными закупками для ВСУ не прошел безрезультатно: в ГБР сообщили, кто поплатился

С чем ни в коем случае нельзя смешивать золу и как она влияет на почву, советы опытных огородников

ВСУ выходят на финальный этап Курской операции: военный эксперт рассказал о трех основных целях наступления

Турция тайно свернула военный экспорт в РФ

Школьникам упростили обучение: будут оцениваться по новым правилам

Придется платить 34 тысячи штрафа: украинцам готовят новое наказание

Будет не только гарнир: цены на популярное мясо порадуют кошельки

Российские войска прорывают оборону Часового Яра: эксперт рассказал, какие города под угрозой

В ВСУ рассказали о плане наступления россиян на Харьковщине

Военный предложил внедрить "очередь на фронт": как должна измениться служба в ВСУ

Как закрыть баклажаны на зиму: опытная хозяйка дала проверенный рецепт

Обвиняемые в изнасиловании девочки хотят пойти в ВСУ, чтобы избежать тюрьмы

Засуньте соль в носки и вонять не будет: почему этот способ так хорош и как его использовать