Вареники по-новому з незвичайною начинкою: Клопотенко здивував рецептом
Вареники – це легендарна українська народна страва, яку готують з картоплею, сиром, грибами, капустою та ягодами.
Однак шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував ще один цікавий і смачний варіант начинки до вареників – з квасолею.
«Я пропоную вам зробити прекрасну штуку і взяти консервовану квасолю. Вона вже готова, тому не треба морочити собі голову», - порадив Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.
Вареники по-новому з незвичайною начинкою.
Хід приготування вареників за рецептом Євгена Клопотенка наступний:
Беремо миску і туди насипаємо 360 г борошна, вбиваємо яйця, вливаємо 180мл води, кидаємо дрібку солі та вимішуємо до еластичності.
Вареники по-новому з незвичайною начинкою.
Готове тісто необхідно залишити на 10-15 хвилин – «відпочити».
Тим часом беремо цибулю і дрібно нарізаємо. Далі обсмажуємо її до золотавого кольору. Додаємо сіль і перець, а також консервовану квасолю.
Попередньо рідину з банки слід вилити.
Всі інгредієнти до начинки перебиваємо блендером.
«Важливо: перебиваємо так, щоб лишилися маленькі шматочки квасолі. Ну, і потім ліпите вареники», - порадив Євген Клопотенко.
Вареники по-новому з незвичайною начинкою.
Варити вареники необхідно 5 хвилин у воді, що вже кипить і містить дрібку солі.
Подавати такі вареники Клопотенко радить із вершковим маслом.
«О, як смачно вийшло! Це було новинкою для мене…»,
«Вареники з квасолею - це смачно»,
«Як я люблю вареники з квасолею!», - коментують рецепт підписники на сторінку Євгена Клопотенка.
Такий омлет не опаде і залишиться пухким: рецепт ідеального сніданку.
Пікантна кабачкова ікра, яка ніколи не набридне: ресторатор дав рецепт.
Сирні кульки з секретом: Клопотенко поділився рецептом закуски, яка затьмарить всі інші.