Весь секрет у соусі: рецепт соковитих курячих крилець від фіналістки "Мастер Шеф"

Весь секрет у соусі: рецепт соковитих курячих крилець від фіналістки "Мастер Шеф"

На своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати соковиті курячі крильця в кисло-солодкому соусі.

На 1 кг курячих крилець "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • сода харчова - 2 ст.л.
  • вода
  • томатний соус - 4 ст.л.
  • гірчиця - 2 ст.л.
  • мед - 4 ст.л.
  • лимонний сік- 3 ст.л.
  • часник - 6 зуб.
  • суміш олії та вершкового масла для смаження
  • зелень - для подачі

"Це страва, яку так багато люблять. А кисло-солодка глазур додає незабутнього смаку", – відзначила зірка "Мастер Шеф".

Курячі крильця розрізаємо по суглобу на дві частини та складаємо в миску, додаємо соду, заливаємо водою та лишаємо на 30 хвилин. "Мастер Шеф" Ольга Рябенко пояснила, що сода прибере запах, а також зробить мʼясо максимально ніжним. Після цього з курячих крилець зливаємо воду та просушуємо їх.

В окремій мисочці змішуємо до однорідності томатний соус із гірчицею, медом і лимонним соком. Додаємо подрібнений часник і знову перемішуємо.

На пательні розігріваємо олію, слідом додаємо шматочок вершкового масла та розтоплюємо його. Викладаємо на пательню курячі крильця, додаємо сіль і перець за смаком та готуємо під кришкою приблизно 30 хвилин, періодично помішуючи.

Далі "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає до крилець соус, добре перемішує та готує під кришкою ще приблизно 10 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Тарифний нокаут напередодні зими: як зміняться ціни на водопостачання у жовтні

Час нових можливостей та внутрішньої гармонії: гороскоп на 5 жовтня

Кому потрібно одягти срібні каблучки 5 жовтня і як зустріти багатого чоловіка: прикмети заборони на Харитини

"Завершиться навесні": астролог передбачив, у якому році в Україну прийде мир

Ліниві сирні булочки: Тетяна Литвинова дала рецепт швидкої закуски із лаваша

Як підготувати грядки під огірки восени: секрети гарного врожаю від досвідчених фермерів

Ароматні стейки з цвітної капусти: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Як зберегти розсаду суниці до весни: експерти дали поради, як правильно підготуватися до зими

Медіум Анна Атаманова розповіла про нового генсека НАТО і перспективи вступу України: «Є якийсь уже прописаний план»

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати