Весь секрет у соусі: рецепт соковитих курячих крилець від фіналістки "Мастер Шеф"

Весь секрет у соусі: рецепт соковитих курячих крилець від фіналістки "Мастер Шеф"

На своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону шоу "Мастер Шеф" Ольга Рябенко показала, як приготувати соковиті курячі крильця в кисло-солодкому соусі.

На 1 кг курячих крилець "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:

  • сода харчова - 2 ст.л.
  • вода
  • томатний соус - 4 ст.л.
  • гірчиця - 2 ст.л.
  • мед - 4 ст.л.
  • лимонний сік- 3 ст.л.
  • часник - 6 зуб.
  • суміш олії та вершкового масла для смаження
  • зелень - для подачі

"Це страва, яку так багато люблять. А кисло-солодка глазур додає незабутнього смаку", – відзначила зірка "Мастер Шеф".

Курячі крильця розрізаємо по суглобу на дві частини та складаємо в миску, додаємо соду, заливаємо водою та лишаємо на 30 хвилин. "Мастер Шеф" Ольга Рябенко пояснила, що сода прибере запах, а також зробить мʼясо максимально ніжним. Після цього з курячих крилець зливаємо воду та просушуємо їх.

В окремій мисочці змішуємо до однорідності томатний соус із гірчицею, медом і лимонним соком. Додаємо подрібнений часник і знову перемішуємо.

На пательні розігріваємо олію, слідом додаємо шматочок вершкового масла та розтоплюємо його. Викладаємо на пательню курячі крильця, додаємо сіль і перець за смаком та готуємо під кришкою приблизно 30 хвилин, періодично помішуючи.

Далі "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає до крилець соус, добре перемішує та готує під кришкою ще приблизно 10 хвилин.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Утепляем дом с помощью аэрогелей и волокон конопли: как повысить комфорт и снизить счета за коммуналку

Зарплаты украинцев уменьшатся: выссчитают в октябре задним числом

Заменят магазинные десерты: "Мастер Шеф" рецепт вкусных домашних конфет с кофе

25-летняя блондинка всего за неделю переспала с сотней студентов и их отцами: рекорд побит

В Украину пришла настоящая осень: синоптики назвали области, в которых будет больше осадков

Война станет ещё больше "делом бедных": без шанса на бронь и поддержку

Время сажать пионы: опытные садоводы рассказали, почему стоит сделать это именно осенью

Проверьте обязательно: что должно быть указано на ценнике на продукт

Октябрьский удар по кошельку: свет, газ, вода и мусор – сколько придется заплатить

Рецепт шакшуки от звезды «МастерШеф» Татьяны Литвиновой: получается просто непревзойденным

Придется привыкать: водителям приготовили много сюрпризов в страховании авто

Касается всех владельцев карточек "Ощадбанка": важные изменения

Тарифный нокаут в канун зимы: как изменятся цены на водоснабжение в октябре

Время новых возможностей и внутренней гармонии: гороскоп на 5 октября

Кому нужно надеть серебрянные кольца 5 октября и как встретить богатого мужчину: приметы запреты на Харитины