Виходить удвічі швидше: кулінар показала простий рецепт найсмачніших млинців із капустою

Виходить удвічі швидше: кулінар показала простий рецепт найсмачніших млинців із капустою

Авторка кулінарної книги «Твої найкращі рецепти», фудблогерка Тетяна Юшина показала, як приготувати ідеальні млинці за ДСТУ зі смачнющою капустяною начинкою.

"Вони неймовірно ніжні та дуже смачні виходять у результаті! Ці млинці випікаються тільки з одного боку, що скорочує час випікання вдвічі", – радить кулінар.

Особливість цього рецепту дуже точна грамівка. Для тіста на млинці беремо:

  • борошно - 416 г
  • холодне молоко - 520 г + вода - 520 г
  • яйця - 83 г
  • цукор - 25 г
  • сіль - 8 г
  • олія - 20 г

Для начинки:

  • цибуля - 1 шт.
  • капуста - 700-800 г
  • молоко - 150-200 г
  • яйця - 4 шт. (відварюємо круто)
  • сіль і перець на смак⠀

Спершу розмішуємо яйця з сіллю, цукром і половиною суміші молока та води, далі додаємо борошно та розмішуємо все до однорідності. Поступово додаємо решту молока з водою, розмішуємо та ставимо готове тісто на 30 хвилин у холодильник.

Після холодильника добре розмішуємо тісто, випікаємо млинці на розігрітій пательні лише з одного боку та складаємо на тарілку обсмаженою стороною вгору.

"Не знімаючи млинців з тарілки, фаршируємо їх начинкою. Коли млинець загорнути, непропечена сторона млинця вийде зовні. Готові млинці обсмажити на невеликому вогні до золотистої скориночки", – пояснює блогерка.

Начинка готується так: цибулю нарізаємо кубиком, капусту тоненько шаткуємо. На розігрітій пательні з невеликою кількістю олію спершу обсмажумо цибулю, потім додаємо капусту.

"Обсмажити, доки капуста не зм'якне, стане кремового кольору і піде приємний аромат", – пояснює Тетяна Юшина.

Потім вливаємо в пательню молоко, додаємо сіль, перець і тушкуємо під кришкою до готовності. Лишаємо капусту охолоджуватися, а потім додаємо до неї нарізані кубиками відварені яйця та перемішуємо.

Як зробити омлет ще смачнішим: рецепт ідеального і швидкого сніданку.

Хіменес-Браво поділився рецептом супер-сніданку, від якого неможливо відмовитись.

Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Як заквасити капусту, щоб вона була хрумкою: рецепт від досвідчених господинь

Як правильно садити аґрус восени: садівники поділились найкращим методом

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Що не можна їсти метеозалежним людям: фахівці дали дієві поради

"Ці угоди будуть", - Isita Gaya розповіла, коли закінчиться війна з росією

Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть

Буфетниця жорстко побила дев'ятикласницю через булочку: на їжу немає грошей

Що можна виростити вдома на підвіконні восени: господині назвали найкращі варіанти

Дві години різниці з Європою: українці обурені скасуванням літнього часу

Смачнющий бісквіт із гарбузом від "Мастер Шефа" Хіменеса-Браво: простий рецепт тортика

Не чекайте першого снігу: коли потрібно переходити на зимову гуму

Нові тарифи на комуналку: що зміниться з листопада

Вони будуть тікати, вони будуть розбігатися, - військовий експерт про солдатів КНДР, яких привезли в рф на війну

Облави ТЦК змінюють звички українців: кур'єри ледве впораються із замовленнями