Виходить удвічі швидше: кулінар показала простий рецепт найсмачніших млинців із капустою

Виходить удвічі швидше: кулінар показала простий рецепт найсмачніших млинців із капустою

Авторка кулінарної книги «Твої найкращі рецепти», фудблогерка Тетяна Юшина показала, як приготувати ідеальні млинці за ДСТУ зі смачнющою капустяною начинкою.

"Вони неймовірно ніжні та дуже смачні виходять у результаті! Ці млинці випікаються тільки з одного боку, що скорочує час випікання вдвічі", – радить кулінар.

Особливість цього рецепту дуже точна грамівка. Для тіста на млинці беремо:

  • борошно - 416 г
  • холодне молоко - 520 г + вода - 520 г
  • яйця - 83 г
  • цукор - 25 г
  • сіль - 8 г
  • олія - 20 г

Для начинки:

  • цибуля - 1 шт.
  • капуста - 700-800 г
  • молоко - 150-200 г
  • яйця - 4 шт. (відварюємо круто)
  • сіль і перець на смак⠀

Спершу розмішуємо яйця з сіллю, цукром і половиною суміші молока та води, далі додаємо борошно та розмішуємо все до однорідності. Поступово додаємо решту молока з водою, розмішуємо та ставимо готове тісто на 30 хвилин у холодильник.

Після холодильника добре розмішуємо тісто, випікаємо млинці на розігрітій пательні лише з одного боку та складаємо на тарілку обсмаженою стороною вгору.

"Не знімаючи млинців з тарілки, фаршируємо їх начинкою. Коли млинець загорнути, непропечена сторона млинця вийде зовні. Готові млинці обсмажити на невеликому вогні до золотистої скориночки", – пояснює блогерка.

Начинка готується так: цибулю нарізаємо кубиком, капусту тоненько шаткуємо. На розігрітій пательні з невеликою кількістю олію спершу обсмажумо цибулю, потім додаємо капусту.

"Обсмажити, доки капуста не зм'якне, стане кремового кольору і піде приємний аромат", – пояснює Тетяна Юшина.

Потім вливаємо в пательню молоко, додаємо сіль, перець і тушкуємо під кришкою до готовності. Лишаємо капусту охолоджуватися, а потім додаємо до неї нарізані кубиками відварені яйця та перемішуємо.

Як зробити омлет ще смачнішим: рецепт ідеального і швидкого сніданку.

Хіменес-Браво поділився рецептом супер-сніданку, від якого неможливо відмовитись.

Оля Полякова розкрила рецепт сніданку, який стане улюбленим.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как лечить бессонницу в домашних условиях без таблеток: эксперты лучшие методы

Коммуналка больше не проблема: льготы для военных и их семей

Пенсионный Фонд предостерег стариков: что может измениться

Упрощённые голубцы: как приготовить голубец-пирог по рецепту "Мастер Шефа"

Секреты вкусных салатов: что нужно добавить для улучшения

Ученики останутся без отдыха: школы отменяют осенние каникулы

Коммунальщики проведут "рейды" по домам должников: за неуплату придется отвечать

Гороскоп на 17 октября для всех знаков Зодиака: время для себя и начала новых отношений

Почему нельзя мыться 17 октября и что нужно обязательно починить сегодня: приметы и запреты на Осия

Опасные даты, мистическая цель путина, и что будет на фронте: обзор предсказаний известных провидцев на зиму 2024

Как заквасить капусту, чтобы она была хрустящей: рецепт от опытных хозяек

Как правильно сажать крыжовник осенью: садоводы поделились лучшим методом

Киш с рыбой и шпинатом: "Мастер Шеф" Глинская дала простой пошаговый рецепт

Что нельзя есть метеозависимым людям: специалисты дали действенные советы

"Эти сделки будут", - Isita Gaya рассказала, когда закончится война с россией