Випічка не потрібна: рецепт м'якого чізкейку з апельсинами, підійде до будь-якого свята

Випічка не потрібна: рецепт м'якого чізкейку з апельсинами, підійде до будь-якого свята

Цей чізкейк стане прекрасним доповненням до будь-якого свята, він не вимагає випічки і має неймовірний апельсиновий смак. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти:

Основа:

  • 210 г печенья типа топленого молока
  • 90 г розтопленого вершкового масла

Сирна маса:

  • 160 г апельсинового пюре (почистити апельсини, зняти білу плівку та проблендерувати до однорідної маси)
  • 6 г кукурудзяного крохмалю
  • 80 г цукру
  • 80 г білого шоколаду
  • 100 мл жирних вершків (33%)
  • 500 г вершкового сиру
  • 13 г желатину, замоченого у 65 мл води

Апельсинове желе:

  • 170 г апельсинового пюре
  • 30 мл води
  • 30 г цукру
  • 9 г желатину, замоченого в 55 мл води

Декор:

  • 120 мл вершків
  • 10 г цукрової пудри

Приготування:

1. Основа:

  1. Подрібніть печиво у крихту.
  2. Змішайте крихту з|із| розтопленим вершковим маслом|мастилом| до отримання однорідної маси.
  3. Викладіть масу в підготовлену форму діаметром 18 см. Використовуйте роз'ємне кільце, змащене олією і викладене ацетатною плівкою.
  4. Поставте форму з основою у морозильну камеру на 30 хвилин.

2. Сирна маса:

  1. Змішайте кукурудзяний крохмаль із цукром та додайте до апельсинового пюре.
  2. Поставте суміш на невеликий обігрів і варіть, постійно помішуючи, протягом 30-40 секунд після закипання.
  3. Зніміть з підігріву і дайте охолонути протягом 2 хвилин, потім додайте желатин і перемішайте до розчинення.
  4. Додайте|добавляйте| білий шоколад і перемішайте до однорідності.
  5. З'єднайте апельсинову масу з кімнатної температури вершками та вершковим сиром, проблендеруйте до однорідності.
  6. Викладіть отриману масу на основу печива і вирівняйте ложкою.
  7. Поставте чізкейк у холодильник до повного застигання.

3. Апельсинове желе:

  1. Змішайте апельсинове пюре, воду та цукор і поставте на невеликий підігрів.
  2. Доведіть до закипання і зніміть із підігріву, дайте масі охолонути 2 хвилини.
  3. Додайте желатин та перемішайте до повного розчинення.
  4. Залишіть масу остигати до кімнатної температури.
  5. Залийте поверхню чізкейка апельсиновим желе та поставте в холодильник до застигання.

Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.

Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.

Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ранній вихід на пенсію для УБД: скільки грошей отримаєте

ФСБ створила катівню під Маріуполем

Одноразова виплата на дитину: як отримати 5000 гривень

Лінивий сирний пиріг із тіста філо: переможниця "Мастер Шеф" дала геніальний рецепт

У російському Шебекіно потужна "бавовна"

"Вручаються особисто адресату": в КМУ оновили механізм отримання повісток поштою

Не використовуйте прищіпки: поради, які допоможуть ідеально висушити білизну

У Росії донька "героя сво" зарізала своїх молодших сестер

Депутатам пропонують посилити відповідальність за підпали авто військовим

Інформацію про ухилянтів отримуватимуть швидше: що зміниться

Скандал на міжнародному конкурсі: українку дискваліфікували через розповідь про злочини рф, подробиці

"Який може бути експорт?": в 3 ОШБр прокоментували можливість скасування в Україні заборони на експорт зброї

Наслідки можуть бути руйнівними для школярів: батькам дали важливу пораду

Щоб виграти війну, потрібна працююча економіка та податки - операційний директор Метінвесту

Високий дипломатичний рівень: Лавров на офіційній зустрічі з вірменським колегою вирішив обговорити квадроберів