Випічка не потрібна: рецепт м'якого чізкейку з апельсинами, підійде до будь-якого свята

Випічка не потрібна: рецепт м'якого чізкейку з апельсинами, підійде до будь-якого свята

Цей чізкейк стане прекрасним доповненням до будь-якого свята, він не вимагає випічки і має неймовірний апельсиновий смак. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Віліч у Instagram.

Інгредієнти:

Основа:

  • 210 г печенья типа топленого молока
  • 90 г розтопленого вершкового масла

Сирна маса:

  • 160 г апельсинового пюре (почистити апельсини, зняти білу плівку та проблендерувати до однорідної маси)
  • 6 г кукурудзяного крохмалю
  • 80 г цукру
  • 80 г білого шоколаду
  • 100 мл жирних вершків (33%)
  • 500 г вершкового сиру
  • 13 г желатину, замоченого у 65 мл води

Апельсинове желе:

  • 170 г апельсинового пюре
  • 30 мл води
  • 30 г цукру
  • 9 г желатину, замоченого в 55 мл води

Декор:

  • 120 мл вершків
  • 10 г цукрової пудри

Приготування:

1. Основа:

  1. Подрібніть печиво у крихту.
  2. Змішайте крихту з|із| розтопленим вершковим маслом|мастилом| до отримання однорідної маси.
  3. Викладіть масу в підготовлену форму діаметром 18 см. Використовуйте роз'ємне кільце, змащене олією і викладене ацетатною плівкою.
  4. Поставте форму з основою у морозильну камеру на 30 хвилин.

2. Сирна маса:

  1. Змішайте кукурудзяний крохмаль із цукром та додайте до апельсинового пюре.
  2. Поставте суміш на невеликий обігрів і варіть, постійно помішуючи, протягом 30-40 секунд після закипання.
  3. Зніміть з підігріву і дайте охолонути протягом 2 хвилин, потім додайте желатин і перемішайте до розчинення.
  4. Додайте|добавляйте| білий шоколад і перемішайте до однорідності.
  5. З'єднайте апельсинову масу з кімнатної температури вершками та вершковим сиром, проблендеруйте до однорідності.
  6. Викладіть отриману масу на основу печива і вирівняйте ложкою.
  7. Поставте чізкейк у холодильник до повного застигання.

3. Апельсинове желе:

  1. Змішайте апельсинове пюре, воду та цукор і поставте на невеликий підігрів.
  2. Доведіть до закипання і зніміть із підігріву, дайте масі охолонути 2 хвилини.
  3. Додайте желатин та перемішайте до повного розчинення.
  4. Залишіть масу остигати до кімнатної температури.
  5. Залийте поверхню чізкейка апельсиновим желе та поставте в холодильник до застигання.

Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.

Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.

Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ