З маринованою цибулькою: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального салату

З маринованою цибулькою: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального салату

Переможниця "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна запропонувала українцям рецепт оригінального салату з пастою, запеченим перцем і маринованою цибулею.

Для приготування салату Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере:

  • улюблені макарони - 200 г (у сухому вигляді)
  • перець болгарський - 3 шт. (різнокольорові)

Для маринованої цибулі:

  • цибуля синя - 1 маленька
  • гаряча вода - 0,5 склянки
  • оцет (яблучний) - 2 ст.л.
  • цукор - 2 ст.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • перець - дрібка

Для заправки змішуємо:

  • часник - 2 зуб.
  • гірчиця - 1 ст.л.
  • мед - 0,5 ч.л.
  • оцет (винний) - 4 ст.л.
  • оливкова олія - 3 ст.л.
  • сушений орегано - 1 ч.л.
  • сіль - на смак

Також нам знадобиться мʼякий сир: можна додати бурату, страчателлу, збиту фету. Цього разу зірка "Мастер Шеф" вирішила використати рикоту. Виделкою змішуємо 250 г рикоти, 1 ст.л. лимонного соку, 3 ст.л. дрібно нарізаного базиліку, сіль і перець на смак.

Болгарські перці "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна розрізає навпіл, викладає зрізом донизу на деко, застелене пергаментом, поливає олією, солить, перчить і відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готові перці нарізаємо. Можна очистити їх від шкірки, але зірка "Мастер Шеф" її лишає.

Цибулю нарізаємо тоненькими пірʼями, додаємо оцет, цукор, сіль, перець, заливаємо гарячою водою та даємо промаринуватися.

Пасту відварюємо в киплячій підсоленій воді до готовності (час варки вказано на упаковці). Готову пасту трішки заправляємо оливковою олією.

На тарілку для подачі "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна викладає відварену пасту, мариновану цибулю, печені перці, поливає все заправкою та перемішує. Зверху викладаємо рикоту, прикрашаємо салат листочками базиліку, перчимо та трішки збризкуємо оливковою олією.

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ