З маринованою цибулькою: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального салату

З маринованою цибулькою: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт оригінального салату

Переможниця "Мастер Шеф - 12" Валерія Матрохіна запропонувала українцям рецепт оригінального салату з пастою, запеченим перцем і маринованою цибулею.

Для приготування салату Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере:

  • улюблені макарони - 200 г (у сухому вигляді)
  • перець болгарський - 3 шт. (різнокольорові)

Для маринованої цибулі:

  • цибуля синя - 1 маленька
  • гаряча вода - 0,5 склянки
  • оцет (яблучний) - 2 ст.л.
  • цукор - 2 ст.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • перець - дрібка

Для заправки змішуємо:

  • часник - 2 зуб.
  • гірчиця - 1 ст.л.
  • мед - 0,5 ч.л.
  • оцет (винний) - 4 ст.л.
  • оливкова олія - 3 ст.л.
  • сушений орегано - 1 ч.л.
  • сіль - на смак

Також нам знадобиться мʼякий сир: можна додати бурату, страчателлу, збиту фету. Цього разу зірка "Мастер Шеф" вирішила використати рикоту. Виделкою змішуємо 250 г рикоти, 1 ст.л. лимонного соку, 3 ст.л. дрібно нарізаного базиліку, сіль і перець на смак.

Болгарські перці "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна розрізає навпіл, викладає зрізом донизу на деко, застелене пергаментом, поливає олією, солить, перчить і відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Готові перці нарізаємо. Можна очистити їх від шкірки, але зірка "Мастер Шеф" її лишає.

Цибулю нарізаємо тоненькими пірʼями, додаємо оцет, цукор, сіль, перець, заливаємо гарячою водою та даємо промаринуватися.

Пасту відварюємо в киплячій підсоленій воді до готовності (час варки вказано на упаковці). Готову пасту трішки заправляємо оливковою олією.

На тарілку для подачі "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна викладає відварену пасту, мариновану цибулю, печені перці, поливає все заправкою та перемішує. Зверху викладаємо рикоту, прикрашаємо салат листочками базиліку, перчимо та трішки збризкуємо оливковою олією.

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Помог 27 уклонистам: ГБР сообщило о подозрении должностному лицу

Украинцы могут пользоваться бесплатным транспортом: одна из европейских стран сделала поблажку

Сочные мясные рулетики из баклажанов: рецепт от судьи "Мастер Шеф" Ярославского

Насилие над детьми на Львовщине: в Офисе генпрокурора рассказали, что уже сделали

Рис, белый хлеб и молочка оказались опасными для здоровья: вердикт диетологов

Украина возобновила экспорт металлолома в пророссийское Приднестровье

Условия назначения пенсий: украинцы могут выбрать выгодные годы при выходе на пенсию, подробности

Драгоценный картофель: почему цены бьют рекорды и когда выгодно делать закупы на зиму

Россияне повредили гражданское судно с продовольственным грузом в порту Южный

В Третьей штурмовой рассказали, как отбили позиции и украинских военных из плена

"Всем плевать..": эвакуатор изувечил украинцу авто, вместо 900 грн штрафа - $15 тыс на ремонт

В Днепре на закупках Starlink для школ чиновник заработал 1,8 млн

Забудьте ее навсегда: какую суржиковую фразу нельзя употреблять

Оставили россиян без Скабеевой: украинские хакеры выключили телеканалы «Россия 1» и «Россия 24»

Секрет вкусной шаурмы по-одесски: шеф-повар поделился простым рецептом