З пекінської капустою вийде ще смачніше: оновлений рецепт улюбленої страви

З пекінської капустою вийде ще смачніше: оновлений рецепт улюбленої страви

Так, пекінська капуста перетворить всіма улюблені голубці на нову страву, яка для деяких виявиться навіть смачнішою, ніж класика.

«Вперше готувала голубці з пекінською капустою і скажу чесно - мені набагато більше сподобалося. По-перше, капусту набагато легше розділяти на листки. Буквально кілька хвилин в окропі і капуста сама розпадається. А листя таке тонесенькі і м’яке, що для моїх діток, які не дуже люблять капусту в голубцях - то просто знахідка. А і ще відкриття даного рецепту-сирний соус. Смачно і незвично», - розповіла авторка кулінарного каналу і фудблогерка Іра Лагошняк.

Голубці з пекінською капустою.

Отже, для приготування голубців із пекінської капусти потрібні такі інгредієнти – пекінська капуста – доволі велика, 300 г фаршу, 1 склянка відвареного до напівготовності рису, 2 цибулини, 1 морква, 1 болгарський перець (але можна і без нього), сіль та перець.

Для соусу до голубців із пекінської капусти потрібні такі продукти - 150 г сметани(або ж густі вершки), петрушка\кріп, 100 г твердого сиру, 2 помідори (також можна без них), 1 ст л борошна, сіль та перець.

Крок перший – пекінську капусту пропарити і розібрати на листя, зрізати товстий край.

Окремо необхідно обсмажити цибулю, моркву. Болгарський перець нарізати кубиком. Потім змішати фарш, засмажку, перець та рис відварений до напівготовності. Посолити, поперчити та перемішати.

Наступний крок - формуємо голубець.

«На край капусти викладаємо начинку та формуємо довгий рулетик (йде приблизно 1-1,5 ст.л. начинки на голубець)», - розповіла фудблогерка про хід приготування голубців із пекінської капусти.

Голубці з пекінською капустою.

Викладаємо голубці у форму та заливаємо їх до середини водою -випікаємо 40-50хв до готовності рису.

Готуємо соус для голубців –сметану, борошно, зелень, сіль, перець, сир збити в блендері, додати різані томати і за бажанням часник. Виливаємо все на голубці та рівномірно розподіляємо. Знов ставимо в духовку на 20-30хв до загустіння соусу і зарум’янення.

«Обіцяю,буде смачно», - запевнила кулінар.

Крабовий салат по-новому - простий рецепт на будь-який стіл.

Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ