З пекінської капустою вийде ще смачніше: оновлений рецепт улюбленої страви

З пекінської капустою вийде ще смачніше: оновлений рецепт улюбленої страви

Так, пекінська капуста перетворить всіма улюблені голубці на нову страву, яка для деяких виявиться навіть смачнішою, ніж класика.

«Вперше готувала голубці з пекінською капустою і скажу чесно - мені набагато більше сподобалося. По-перше, капусту набагато легше розділяти на листки. Буквально кілька хвилин в окропі і капуста сама розпадається. А листя таке тонесенькі і м’яке, що для моїх діток, які не дуже люблять капусту в голубцях - то просто знахідка. А і ще відкриття даного рецепту-сирний соус. Смачно і незвично», - розповіла авторка кулінарного каналу і фудблогерка Іра Лагошняк.

Голубці з пекінською капустою.

Отже, для приготування голубців із пекінської капусти потрібні такі інгредієнти – пекінська капуста – доволі велика, 300 г фаршу, 1 склянка відвареного до напівготовності рису, 2 цибулини, 1 морква, 1 болгарський перець (але можна і без нього), сіль та перець.

Для соусу до голубців із пекінської капусти потрібні такі продукти - 150 г сметани(або ж густі вершки), петрушка\кріп, 100 г твердого сиру, 2 помідори (також можна без них), 1 ст л борошна, сіль та перець.

Крок перший – пекінську капусту пропарити і розібрати на листя, зрізати товстий край.

Окремо необхідно обсмажити цибулю, моркву. Болгарський перець нарізати кубиком. Потім змішати фарш, засмажку, перець та рис відварений до напівготовності. Посолити, поперчити та перемішати.

Наступний крок - формуємо голубець.

«На край капусти викладаємо начинку та формуємо довгий рулетик (йде приблизно 1-1,5 ст.л. начинки на голубець)», - розповіла фудблогерка про хід приготування голубців із пекінської капусти.

Голубці з пекінською капустою.

Викладаємо голубці у форму та заливаємо їх до середини водою -випікаємо 40-50хв до готовності рису.

Готуємо соус для голубців –сметану, борошно, зелень, сіль, перець, сир збити в блендері, додати різані томати і за бажанням часник. Виливаємо все на голубці та рівномірно розподіляємо. Знов ставимо в духовку на 20-30хв до загустіння соусу і зарум’янення.

«Обіцяю,буде смачно», - запевнила кулінар.

Крабовий салат по-новому - простий рецепт на будь-який стіл.

Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Из-за ночной атаки РФ на Черкасскую область погибла женщина

Украинских пенсионеров предупредили о "колючих" штрафах: кого накажут в первую очередь

Как приготовить Киевский торт дома: судья "Мастер Шеф" дал простой рецепт

Hades II порадовал игроков новым контентом: обновление открыло двери на Олимп

Когда в Украину придет волна снегопадов - названа дата в октябре

Субсидия в Украине: украинцам назвали конечный срок подачи документов

Церемониться не будут: коммунальщики пригрозили украинцам жесткими мерами зимой

Выезд юношей за границу: ГНСУ обнародовали важную информацию

ДОТ полутайно отдал миллиарды гривен сомнительным поставщикам пищи для ВСУ: подробности

"Везение исключительно на дурака": военные рассказали, как россияне "щупают" украинские позиции

Тыквенный пирог без заморочек: простой и вкусный рецепт

Нужен творог, тыква и яблоки: рецепт ароматного и нежного печенья

В Запорожье поймали юного поджигателя авто для военных – роспропаганда уже отреагировала

Председатель суда в Одесской области приобрела дорогой дом во время войны: детали декларации

ПриватБанк снизил тарифы и отменил комиссии: кого коснутся новые условия