Замінить м'ясні закуски: "Мастер Шеф" Ярославський рецепт соковитих котлет з риби

Замінить м'ясні закуски: "Мастер Шеф" Ярославський рецепт соковитих котлет з риби

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно готувати смачні рибні фрикадельки разом із томатами та зеленню. Така страва буде гарною заміною для тих, кому набридло чи не любить їсти м'ясні страви, вважає Ярославський.

Інгредієнти:

Для фрикаделек:

  • 400 г віджатого філе мінтаю
  • 75 г підсмаженої цибулі (або 150 г сирої цибулі)
  • 50 г твердого сиру (за бажанням)
  • 1 яйце
  • сіль перець

Для соусу:

  • 100 г цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 30 г олії
  • 200 г томатів у власному соку
  • сіль, перець, сухі трави
  • 40 г вершків
  • зелень для подачі

Приготування:

Філе мінтаю від цілої риби вичавте надмірну вологу через вафельний рушник, порадив "Мастер Шеф" Ярославський. На олії обсмажте цибулю до зміни кольору.

Змішайте філе мінтаю з цибулею, пропустіть через м'ясорубку двічі. Додайте яйце, сіль, натертий сир і добре вимішайте фарш.

Сформуйте фрикадельки, попередньо змастивши руки олією.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, для соусу наріжте цибулю і подрібніть часник. Обсмажте цибулю, додайте часник, томати у власному соку, сіль, сухі трави, вершки та трохи води.

Занурюйте фрикадельки в соус, накрийте кришкою і тушкуйте близько 6 хвилин.

Перевертайте фрикадельки, поливайте соусом і тушкуйте ще 6 хвилин, додав "Мастер Шеф" Ярославський. Подавайте, посипавши вироби посіченою зеленню.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як удобрити город опавшим листям: садівники назвали найкраще рішення

У мережі показали ефектну роботу українського ПТРК "Стугна-П"

Юристи пояснили, як отримати компенсацію за зруйнований транспорт

Електроенергія у 2025 може стати розкішшю: експерти попереджають

Покарання за корупцію: Рада ухвалила новий законопроєкт, перелікі важливих змін

Партію "Голос" остаточно позбавили держфінансування, - НАЗК

Assassin's Creed: друга молодість? Ubisoft анонсував десяток нових ігор про ассасинів

Через прайс-кепи можуть виникнути проблеми з імпортом електроенергії – експерт

Отримання повістки при відстрочці: нові правила, про які треба знати кожному

Рецепт простого пирога з маком і фруктами: виходить не лише смачно, а й красиво

В ГУР розповіли, чому РФ витрачає більше грошей на зарплати окупантам

Укрпошта чи Нова пошта: як вигідніше та швидше надіслати посилку

“Who is who”: як «Везерфорд Україна» заробляє на державних тендерах в умовах війни

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Світлана Грінчук: Водозабезпечення населення та залучення молоді до екологічної політики – пріоритети співпраці Мінсередовища з UNICEF Ukraine