Замість звичайного десерту: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав покращений рецепт медовика з вишнями

Замість звичайного десерту: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав покращений рецепт медовика з вишнями

Цього разу у себе в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився, як зробити солодкий десерт, цей торт поєднує медові коржі, насичений вишневий конфітюр і ніжний сметанний крем. Він легко готується і буде чудовим частуванням для будь-якого приводу.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Яйця – 3 шт
  • Цукор - 150 гр
  • Мед – 140 г
  • Вершкове масло – 90 г
  • Сода – 1 ч.л. л
  • Борошно – 400 г

Для крему:

  • Жирна сметана – 500 г
  • Цукор - 150 гр
  • Лимон – ½ шт (сік)

Для конфітюру:

  • Вишні – 400 г
  • Цукор - 100 гр
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л

Для декору:

  • Фрукти, ягоди, горіхи або цукати (за бажанням)

Приготування:

У каструлі змішайте яйця, цукор, мед та вершкове масло. Перемішайте та поставте на середній вогонь. Постійно помішуйте суміш, доведіть до кипіння. Додайте соду і швидко перемішайте, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Зніміть з вогню та просійте борошно. Перемішайте до однорідності. Тісто має бути трохи липким. Перекладіть тісто на поверхню, присипану борошном, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, розділіть тісто на 8 рівних частин. Розкачайте кожну частину в тонке коло. Випікайте коржі на листі, застеляному пергаментом, в розігрітій до 180 ° C духовці приблизно 4-5 хвилин.

Діставайте коржі, відразу обрізайте краєчки і подрібніть їх у крихту. Крихта знадобиться для обсипання торта. Вишні помийте, видаліть кісточки і покладіть у каструлю. Додайте цукор і доведіть до кипіння.

Розведіть кукурудзяний крохмаль у невеликій кількості води та додайте у вишневу масу. Помішуйте до загусання (1-2 хвилини). Пропустіть конфітюр через сито, щоб видалити залишки кісточок та отримати однорідну масу.

У глибокій мисці збийте сметану з цукром до розчинення цукру. Додайте сік лимона та перемішайте до однорідності, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

На першому коржі розподіліть сметанний крем, потім нанесіть шар конфітюру. Накрийте наступним коржем і повторіть процес, чергуючи крем та конфітюр. Верхній корж та бічні сторони торта обсипте крихтою від випечених коржів.

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніший за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет із цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Військовозобов'язаним готують нові штрафи: що зміниться найближчим часом

Пенсія від Польщі та України на один рахунок: чи можна об'єднати стаж і отримати більше

Астрологічний прогноз на 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтесь, як краще провести неділю

Чим не можна хвалитися 6 жовтня і навіщо сьогодні рахувати горіхи: прикмети та заборони на Хоми

Людству загрожує новий смертельний вірус: вбиває за 9 днів

Домашня фруктова пастила: простий рецепт від шеф-кухаря Тетяни Литвинової

Які дерева не можна садити у себе на ділянці: важливі поради

Апетитні рибні мафіни: рецепт від зірки "Мастер Шеф", який замінить звичні котлети

П'ять важливих порад від досвідчених садівників: як поливати сад і город восени

Буде ще дорожче: сметана, сир та інша "молочка" стане справжньою розкішшю

Як обрізати сливу для щедрого врожаю у наступному році: хитрощі садівників

Шукаєте ідеального чоловіка - це вони: 2 знаки Зодіаку, з якими мріє бути багато хто, але є складність

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту

Прості хитрощі для пишного тіста: як стати майстром випічки за один день