Запіканка з куркою та капустою: як зробити ситну та просту страву
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fdcfbb00df97760d6cf807fb77d680167.jpg)
Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, що як така смачна страва ідеально підійде для обіду чи вечірнього прийому гостей.
Ніжне куряче філе та хрумка капуста створюють ідеальне поєднання, а додавання сиру та сметани надає запіканку апетитну скоринку і досить швидко дозволить насититися.
"Під запікання всі інгредієнти гармонійно зливаються. Так що готова запіканка точно порадує вас і ваших близьких" - зауважує кулінар у своєму рецепті.
Інгредієнти:
- Молода капуста (невелика) – 1/2 шт.
- Куряче філе – 1 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Сіль, перець – до смаку.
- Паприка – 1 год.
- Сметана - 100 гр.
- Петрушка – до смаку.
- Твердий сир чи Моцарелла – 100 г.
- Помідор – 1 шт.
- Пармезан - 40 г.
Спосіб приготування:
Капусту нарізати слайсами і викласти у форму, змащену олією. Куряче філе нарізати кубиками. У мисці змішати філе з яйцями, сіллю, перцем, паприкою, натертим сиром, сметаною та подрібненою петрушкою.
Отриману суміш вилити на капусту у формі. Помідор нарізати слайсами та розкласти зверху.
Посипати запіканку натертим пармезаном. Запікати в розігрітій до 200 °С духовці протягом 45 хвилин.