Десять апаратів для реанімаційних дій Easy Pulse для військових шпиталів передав Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія"

Десять апаратів для реанімаційних дій Easy Pulse для військових шпиталів передав Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія"

Лише за останній місяць десять портативних апаратів для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія) придбано і передано командою фонду «Надія» за підтримки мецената Анатолія Шкрібляка. Дороговартісне медичне обладнання поставлено у військові госпіталі Харкова, Вінниці та у прифронтові шпиталі на Донеччину.

З допомогою апаратів Easy Pulse медики, як в стаціонарах, так і в польових умовах, можуть швидко та ефективно проводити серцево-легеневу реанімацію.

«Цей прилад дає можливість якісно реанімувати наших військовослужбовців, поранених цивільних пацієнтів, а відповідно - дати їм можливість отримати швидку і якісну реанімацію, і можливість вижити в найкритичніших ситуаціях, коли відлік часу іде на хвилини. Це є необхідний прилад для усіх реанімаційних закладів та протишокових кімнат», - розповів військовий медик Дмитро Бешлей.

Апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse – це безцінний помічник і для евакуаційних бригад. Він може «звільнити» руки медиків і забезпечити якісну реанімацію для важкопоранених солдат під час евакуації з лінії фронту.

«Наша команда спільно з партнерами забезпечує українські лікарні та військові шпиталі найсучаснішим обладнанням. І ми дуже вдячні нашим меценатам, зокрема - Анатолію Шкрібляку, які допомагають нам купувати і передавати це обладнання туди, де воно дійсно потрібне. Наразі ми очікуємо з-за кордону ще 4 апарата Easy Pulse, які також будуть доставлені у найгарячіші точки Донеччини та Харківщини. Разом з нашими партнерами і нашою командою продовжуємо місію - рятувати життя!», - зазначив голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

Поділитися сюжетом

Останні новини

БФ "Надія" та фонду "Рідна країна" Миколи Томенка передали бойове авто з трейлером спецпідрозділу "Омега"

Обслуговування газових приладів: це точно у ваших інтересах

Соковита курочка Цезар: як зробити смачну вечерю з хрусткою куркою та соусом

Осінні ціни на вітаміни: в скільки обійдуться яблука, виноград і банани

"Мінфін пропонує просто забрати ці гроші": зарплати українців різко зменшаться вже у жовтні

Окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську

Ці дівчата точно вийдуть заміж у 2025: володарки 6 імен зможуть приміряти біле плаття

ДБР затримало керівницю МСЕК з Хмельниччини

Начальник ТЦК назвав "бусифікацію" міфом: українці в коментарях шоковані

Швидкий рецепт запечених яблук: виходить дуже смачний і корисний десерт

Російський воєнкор зіштовхнувся з обличчям "руского міра"

Переслідувачів чекає жорстке покарання: сталкерам не дадуть спокійного життя

Російський літак чи БПЛА «Мисливець»: якою є альтернативна версія

Як заощадити тисячі гривень на оплаті "блакитного палива": інструкція від "Нафтогазу"

Курс валют хочуть рахувати по-іншому: НБУ готує зміни в розрахунку гривні до інших валют