Десять апаратів для реанімаційних дій Easy Pulse для військових шпиталів передав Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія"

Десять апаратів для реанімаційних дій Easy Pulse для військових шпиталів передав Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія"

Лише за останній місяць десять портативних апаратів для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія) придбано і передано командою фонду «Надія» за підтримки мецената Анатолія Шкрібляка. Дороговартісне медичне обладнання поставлено у військові госпіталі Харкова, Вінниці та у прифронтові шпиталі на Донеччину.

З допомогою апаратів Easy Pulse медики, як в стаціонарах, так і в польових умовах, можуть швидко та ефективно проводити серцево-легеневу реанімацію.

«Цей прилад дає можливість якісно реанімувати наших військовослужбовців, поранених цивільних пацієнтів, а відповідно - дати їм можливість отримати швидку і якісну реанімацію, і можливість вижити в найкритичніших ситуаціях, коли відлік часу іде на хвилини. Це є необхідний прилад для усіх реанімаційних закладів та протишокових кімнат», - розповів військовий медик Дмитро Бешлей.

Апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse – це безцінний помічник і для евакуаційних бригад. Він може «звільнити» руки медиків і забезпечити якісну реанімацію для важкопоранених солдат під час евакуації з лінії фронту.

«Наша команда спільно з партнерами забезпечує українські лікарні та військові шпиталі найсучаснішим обладнанням. І ми дуже вдячні нашим меценатам, зокрема - Анатолію Шкрібляку, які допомагають нам купувати і передавати це обладнання туди, де воно дійсно потрібне. Наразі ми очікуємо з-за кордону ще 4 апарата Easy Pulse, які також будуть доставлені у найгарячіші точки Донеччини та Харківщини. Разом з нашими партнерами і нашою командою продовжуємо місію - рятувати життя!», - зазначив голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Владимир Кличко привез бригадам на Донецкое направление броневик, дроны и системы РЭБ

Радости полный бак: деткам разрешили разрисовать настоящий спорткар Ferrari

Как выбрать семена и почву для рассады на подоконнике: фермеры раскрыли все нюансы

Главное за 5 октября: новая волна мобилизации, аномальная зима в Украине и операторы не смогут обеспечить связь

Украинцам предлагают выживать на 3000 гривен: этого вполне достаточно

Дрон-дракон сжег вражескую позицию с последующей детонацией БК

"Будем вообще выходить из шока": украинцам описали худший сценарий отключений на зиму

Конфеты прятать? Зачем на женских трусиках пришивают "кармашек", ответ удивит всех

«Как идиотом, надо родиться»: Елена Кравец услышала в словах легендарного Ступки о себе

Украина планирует мобилизовать 200 тысяч мужчин: "Туберкулез, гепатит или ВИЧ..."

Яблочный пирог по-французски: бюджетный десерт, который стоит попробовать

Певец Диля создал свой мем в ответ на громкий скандал с руководительницей МСЭК

Платить за трубы придется даже без отопления: почему так

Штурм Покровска: эксперты спрогнозировали, сможет ли армия рф захватить город в ближайшее время

Кило гарнира - всего 26 грн: супермаркеты обновили цены на гречку, рис и макароны