Капуста по-корейськи: кулінар дала рецепт смачнющої закуски, готується дуже швидко

Капуста по-корейськи: кулінар дала рецепт смачнющої закуски, готується дуже швидко

Авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти", фудблогерка Тетяна Юшина поділилася рецептом неймовірно смачної цвітної капусти з морквою по-корейськи.

"Це дуже смачно! Хрумка-хрумка виходить! І варити не потрібно, маринуємо її відразу сирою!", – відзначила кулінар.

Щоб приготувати цвітну капусту по-корейськи, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • капуста цвітна - 1,5 кг
  • морква - 2 шт.
  • часник - 3-4 зуб.
  • вода - 1 л
  • цукор - 1 склянка
  • оцет 9% - 0,8-1 склянка
  • олія - 50 г
  • сіль - 2 ст.л.
  • коріандр мелений - 1 ст.л.
  • перець чорний - за смаком

Капусту розбираємо на суцвіття, якщо є великі суцвіття, то розрізаємо їх на шматочки. Складаємо капусту в велику каструлю, щоб зручно було перемішувати (літрів на 5).

Окремо в каструльці готуємо маринад. Для цього в воду додаємо цукор, оцет, олію, сіль, доводимо до кипіння, а потім даємо прокипіти ще протягом 3-4 хвилин. Гарячим маринадом заливаємо капусту, щоб він повністю її вкрив.

Лишаємо капусту в маринаді трішки охолонути. Тим часом моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи, а часник або дрібно натираємо, або вичавлюємо через прес.

Моркву змішуємо з часником, коріандром і чорним перцем. Додаємо овочі до капусти в маринаді, пермішуємо та даємо повністю охолонути за кімнатної температури. Відправляємо цвітну капусту по-корейськи в холодильник мінімум на 5-6 годин – і закуска готова.⠀

Поділитися сюжетом

Останні новини

Бензин, дизель та автогаз: що буде з цінами до кінця року

Улюблений сніданок із лаваша: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт лінивої піци

Нардеп-військовий розповів про реальну ситуацію на фронті: "Не вірте пройдисвітам, які заявляють..."

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Податки, проїзд, комуналка: які пільги нададуть пенсіонерам у жовтні

Гороскоп на 3 жовтня для всіх знаків Зодіаку: дізнайтеся, кого чекають виклики у кар'єрі

Чому не можна відкривати вікна 3 жовтня і навіщо сьогодні їсти часник: прикмети та заборони на Діонісія

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Гарбузово-апельсиновий пудинг: "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розкрила секрет простого та смачного десерту

Як правильно садити лохину: поради та секрети від професійних фермерів

Хрусткі огірки на зиму: зірка "Мастер Шеф" розкрила родинний рецепт

Коли висаджувати сажанці винограду для щедрого врожаю: садівники назвали ідеальний час

Жовтневе сонячне затемнення: астрологиня розповіла, що зміниться у житті українців

Водіям підказали, як уникнути штрафу у разі зупинки поліцією: хитрість із двигуном

Як зберегти врожай гарбуза правильно: господарі назвали головні правила