Мінімум інгредієнтів: Горбунов розкрив оригінальний рецепт, який наповнить енергією

Мінімум інгредієнтів: Горбунов розкрив оригінальний рецепт, який наповнить енергією

Юрій Горбунов поділився рецептом, для якого необхідно мінімум інгредієнтів, пише Politeka.net.

Потрібно, по суті, просто поєднати каву з апельсином.

«Це оригінальний рецепт, як на мене», - підкреслив Юрій Горбунов, готуючи каву в апельсині в ефірі «Сніданок з 1+1».

Головне, каже Юрій Горбунов, не помилитися із кількостю кави, яку засипаєш в апельсин.

Отже, прибираємо м’якоть з апельсину, щоб вийшла ємність. Засипаємо мелену каву – міцність залежить від власних уподобань.

«Це буде гаряча кава», - зазначив Юрій Горбунов.

За словами Горбунова, якщо плита газова, апельсинка з кавою ставиться прямо на комфорку. Щоб не обпектися, апельсину слід знімати з вогню щипцями.

«Але в нас електрична плита», - зазначив Юрій Горбунов в студії «1+1».

Додамєо в апельсин до кави гарячу воду і ставимо на дуже добро розігріту пательню.

Накривати кришкою не треба.

Коли кава заварилася, Юрій Горбунов перелив її у чашечки. Напій буде з ледь помітною кислинкою і ароматом апельсину.

Цукор додаємо за смаком.

Щоб надати напою більш яскравого смаку, краще використовувати не білий цукор, а коричневий – він дає ніжну насолоду з карамельними нотками.

Також можна додати кориці.

«Спробуйте і не пошкодуєте», - запевнив ведучий телеканалу «1+1» Руслан Сенічкін.

Ще один простий спосіб надати каві нових смаків - приготувати її з апельсиновим соком.

Приготуйте каву вашим улюбленим способом, потім додайте у келих лід за смаком. Влити апельсиновий сік приблизно до половини склянки, потым влити келих карамельний сироп. По ножу або ложці налити каву.

Оце смакота - Ілона Гвоздьова дала рецепт ароматного маринаду.

Ідеальний - Дантес показав свій сніданок після розлучення з Дорофєєвою.

Додайте кілька інгредієнтів - Катя Осадча показала, як звичайний омлет перетворити на особливий.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин