Мінімум інгредієнтів: Горбунов розкрив оригінальний рецепт, який наповнить енергією

Мінімум інгредієнтів: Горбунов розкрив оригінальний рецепт, який наповнить енергією

Юрій Горбунов поділився рецептом, для якого необхідно мінімум інгредієнтів, пише Politeka.net.

Потрібно, по суті, просто поєднати каву з апельсином.

«Це оригінальний рецепт, як на мене», - підкреслив Юрій Горбунов, готуючи каву в апельсині в ефірі «Сніданок з 1+1».

Головне, каже Юрій Горбунов, не помилитися із кількостю кави, яку засипаєш в апельсин.

Отже, прибираємо м’якоть з апельсину, щоб вийшла ємність. Засипаємо мелену каву – міцність залежить від власних уподобань.

«Це буде гаряча кава», - зазначив Юрій Горбунов.

За словами Горбунова, якщо плита газова, апельсинка з кавою ставиться прямо на комфорку. Щоб не обпектися, апельсину слід знімати з вогню щипцями.

«Але в нас електрична плита», - зазначив Юрій Горбунов в студії «1+1».

Додамєо в апельсин до кави гарячу воду і ставимо на дуже добро розігріту пательню.

Накривати кришкою не треба.

Коли кава заварилася, Юрій Горбунов перелив її у чашечки. Напій буде з ледь помітною кислинкою і ароматом апельсину.

Цукор додаємо за смаком.

Щоб надати напою більш яскравого смаку, краще використовувати не білий цукор, а коричневий – він дає ніжну насолоду з карамельними нотками.

Також можна додати кориці.

«Спробуйте і не пошкодуєте», - запевнив ведучий телеканалу «1+1» Руслан Сенічкін.

Ще один простий спосіб надати каві нових смаків - приготувати її з апельсиновим соком.

Приготуйте каву вашим улюбленим способом, потім додайте у келих лід за смаком. Влити апельсиновий сік приблизно до половини склянки, потым влити келих карамельний сироп. По ножу або ложці налити каву.

Оце смакота - Ілона Гвоздьова дала рецепт ароматного маринаду.

Ідеальний - Дантес показав свій сніданок після розлучення з Дорофєєвою.

Додайте кілька інгредієнтів - Катя Осадча показала, як звичайний омлет перетворити на особливий.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными