Мінімум інгредієнтів: Горбунов розкрив оригінальний рецепт, який наповнить енергією
Юрій Горбунов поділився рецептом, для якого необхідно мінімум інгредієнтів, пише Politeka.net.
Потрібно, по суті, просто поєднати каву з апельсином.
«Це оригінальний рецепт, як на мене», - підкреслив Юрій Горбунов, готуючи каву в апельсині в ефірі «Сніданок з 1+1».
Головне, каже Юрій Горбунов, не помилитися із кількостю кави, яку засипаєш в апельсин.
Отже, прибираємо м’якоть з апельсину, щоб вийшла ємність. Засипаємо мелену каву – міцність залежить від власних уподобань.
«Це буде гаряча кава», - зазначив Юрій Горбунов.
За словами Горбунова, якщо плита газова, апельсинка з кавою ставиться прямо на комфорку. Щоб не обпектися, апельсину слід знімати з вогню щипцями.
«Але в нас електрична плита», - зазначив Юрій Горбунов в студії «1+1».
Додамєо в апельсин до кави гарячу воду і ставимо на дуже добро розігріту пательню.
Накривати кришкою не треба.
Коли кава заварилася, Юрій Горбунов перелив її у чашечки. Напій буде з ледь помітною кислинкою і ароматом апельсину.
Цукор додаємо за смаком.
Щоб надати напою більш яскравого смаку, краще використовувати не білий цукор, а коричневий – він дає ніжну насолоду з карамельними нотками.
Також можна додати кориці.
«Спробуйте і не пошкодуєте», - запевнив ведучий телеканалу «1+1» Руслан Сенічкін.
Ще один простий спосіб надати каві нових смаків - приготувати її з апельсиновим соком.
Приготуйте каву вашим улюбленим способом, потім додайте у келих лід за смаком. Влити апельсиновий сік приблизно до половини склянки, потым влити келих карамельний сироп. По ножу або ложці налити каву.
Оце смакота - Ілона Гвоздьова дала рецепт ароматного маринаду.
Ідеальний - Дантес показав свій сніданок після розлучення з Дорофєєвою.
Додайте кілька інгредієнтів - Катя Осадча показала, як звичайний омлет перетворити на особливий.