Морква по-корейськи для схуднення: дієтолог дала рецепт антикалорійнойї закуски

Морква по-корейськи для схуднення: дієтолог дала рецепт антикалорійнойї закуски

Адже калорійність моркви доволі низька, пише Politeka.net.

І це при тому, що морква дуже корисна для зору, імунітету, шкіри та репродуктивної системи. Так, всього 50 г моркви повністю задовольняють денну потребу організму у вітаміні А та бета-каротині.

Морква чудово підходить для схуднення, адже в ній дуже високий вміст волокон, які допоможуть відрегулювати травлення та очищувати організм. Однак слід пам’ятати, що в моркві доволі багато цукрів - приблизно 6.5 г на 100 г. З них половина – це сахароза.

Моркву можна їсти як в сирому вигляді, так і в приготовленому, адже вітамін А майже не руйнується під час термообробки.

Морква по-корейськи.

Існує багато дієтичних страв з використанням моркви. Серед них і морква по-корейськи.

«Чи можно їсти моркву на схудненні? Так, можна», - запевняє Нутріціолог-дієтолог Наталя Іолкна.

Для приготування моркви по-корейськи для схуднення необхідно взяти наступні інгредієнти: морква солодка - 500 г, часник - 2 зуб., сіль – 1 ч.л. цукор - 1 ч.л. або цукрозамінник 1 порційна ложка (цукор можна взагалі не додавати, якщо морква солодка), спеції для моркви по-корейськи, коріандр молотий, оцет - 1ч.л., олія рафінована - 2 ст.л. (20г).

Морква по-корейськи.

Моркву необхідно натерти на тертці для моркви по-корейськи. Потім додати спеції, сіль, цукор або цукрозамінник. Часник подрібнити.

«Олію нагріти на сковорідці та додати часник і відразу додати до моркви. Все перемішати та скласти в скляну банку», - розповіла дієтолог про останнійі крок у приготуванні моркви по-корейськи для схуднення.

Легкий і смачний суп з цвітною капустою - рецепт, з яким вийде не як у всіх.

Супер закуска - найпростіший рецепт моркви по-корейсбки без зайвого клопоту.

Морква по-корейськи - зірка "Мастер Шеф" розкрив найпростіший і смачний рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу