Морква по-корейськи для схуднення: дієтолог дала рецепт антикалорійнойї закуски
Адже калорійність моркви доволі низька, пише Politeka.net.
І це при тому, що морква дуже корисна для зору, імунітету, шкіри та репродуктивної системи. Так, всього 50 г моркви повністю задовольняють денну потребу організму у вітаміні А та бета-каротині.
Морква чудово підходить для схуднення, адже в ній дуже високий вміст волокон, які допоможуть відрегулювати травлення та очищувати організм. Однак слід пам’ятати, що в моркві доволі багато цукрів - приблизно 6.5 г на 100 г. З них половина – це сахароза.
Моркву можна їсти як в сирому вигляді, так і в приготовленому, адже вітамін А майже не руйнується під час термообробки.
Морква по-корейськи.
Існує багато дієтичних страв з використанням моркви. Серед них і морква по-корейськи.
«Чи можно їсти моркву на схудненні? Так, можна», - запевняє Нутріціолог-дієтолог Наталя Іолкна.
Для приготування моркви по-корейськи для схуднення необхідно взяти наступні інгредієнти: морква солодка - 500 г, часник - 2 зуб., сіль – 1 ч.л. цукор - 1 ч.л. або цукрозамінник 1 порційна ложка (цукор можна взагалі не додавати, якщо морква солодка), спеції для моркви по-корейськи, коріандр молотий, оцет - 1ч.л., олія рафінована - 2 ст.л. (20г).
Морква по-корейськи.
Моркву необхідно натерти на тертці для моркви по-корейськи. Потім додати спеції, сіль, цукор або цукрозамінник. Часник подрібнити.
«Олію нагріти на сковорідці та додати часник і відразу додати до моркви. Все перемішати та скласти в скляну банку», - розповіла дієтолог про останнійі крок у приготуванні моркви по-корейськи для схуднення.
Легкий і смачний суп з цвітною капустою - рецепт, з яким вийде не як у всіх.
Супер закуска - найпростіший рецепт моркви по-корейсбки без зайвого клопоту.
Морква по-корейськи - зірка "Мастер Шеф" розкрив найпростіший і смачний рецепт.