Можна їсти та худнути: рецепт смачнющих сирних оладок від переможниці "Зважені та щасливі"

Можна їсти та худнути: рецепт смачнющих сирних оладок від переможниці "Зважені та щасливі"

Переможниця шоу "Зважені та щасливі", блогерка-дієтолог Юлія Науменко розповіла, як приготувати смачні та корисні сирні оладки.

Такі оладки ідеально підійдуть для сніданку і для тих, хто худне, і для всієї родини.

Для приготування сирних оладок переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко бере такі інгредієнти (у розрахунку на одну порцію):

  • кефір - 50 мл
  • твердий сир жирністю до 30 % - 40 г
  • м'який кисломолочний сир - 40 г
  • перемелена плющена вівсянка або рисове борошно - 1 ст.л. (20 г у сухому вигляді)
  • 1 яйце
  • розпушувач на кінчику ножа
  • 1 ч.л. оливкової олії

Для подачі:

  • сметана - 1 ч.л.
  • листя салату - 30 г

Спершу переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко змішує теплий кефір із яйцем. Далі додає м’який кисломолочний сир і твердий сир, натертий на крупній тертці. Додаємо вівсянку, розпушувач, добре все перемішуємо та лишаємо постояти 10 хвилин.

Пательню добре розігріваємо, змащуємо оливковою олією та смажимо оладки на повільному вогні з обох боків до золотистості.

Подавати сирні оладки зірка "Зважені та щасливі" радить зі сметаною та листям салату.

Українці в коментарях оцінили рецепт оладок від переможниці "Зважені та щасливі":

"Дякую за сирні оладки!!! Бо в нашій родині зранку на сніданок тільки чай і щось до чаю!";

"Це дуже смачно 🔥❤️";

"Їсти таку смакоту ще і худнути 🔥🔥🔥".

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ціни на продукти зростуть на 30%: українцям ледь вистачатиме на їжу

Насичений на події понеділок: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 жовтня

Сніг 7 жовтня і кисле молоко на обличчя що потрібно, а що заборонено робити на Сергія, примети

"Жінка буде президентом...": відомий астролог визначив, що чекає на Україну взимку

Найсмачніші оладки з печінки: бюджетний рецепт від зірки "Майстер Шеф" Лізи Глинської

Як і коли посадити ожину восени саджанцями: топ порад від садівників

Десерт "Льод та вогонь": спрощений рецепт від відомого кухаря, який вразить ваших гостей

Як правильно зберігати врожай буряків узимку: важливі поради та секрети від професіоналів

Зупиніться з консервацією, адже доведеться викидати: скільки можна зберігати варення, соління та компоти

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи