Пекінська капуста по-корейськи: рецепт незрівнянно смачної і цікавої закуски

Пекінська капуста по-корейськи: рецепт незрівнянно смачної і цікавої закуски

Пекінська капуста по-корейськи – це неймовірна і дуже популярна закуска кімчі.

Кімчі зазвичай готується з пекінської капусти (інколи кольрабі), селери та редьки, баклажанів, приправляється сіллю, часником, імбирем ті червоним перцем, з додаванням цибулі та морскьих молюсків.

Споживання кімчі запобігає утворенню надлишкових жирових відкладень, а гострота страви перешкоджає захворюванню на нежить, є джерелом вітамінів, а також зміцнює імунітет. Саме кімчі трансформувалась у легендарну моркву по-корейськи.

Рецептів кімчі є велика кількість. Від на швидку руку, до більш складних і затратних у часі.

Авторка блогу «chris__farm» запропонувала свій рецепт пекінської капусти по-корейськи.

«Варіантів приготування в Кореї багато, переглянула купу відео, деякі інгредієнти підігнала під доступні нам продукти. Мені сподобалося, цікавий смак, незвичайне поєднання несполученного», - зазначила кулінар.

Інгредієнти і хід приготування пекінської капусти по-корейськи:

Пекінська капуста 3шт (розділити на дві частини та залити холодною солоною водою, на 2-3 доби), Морква 2шт, Редис (Дайкон) 2шт (нарізати соломкою), часник 3 головки, Імбир середній, цибуля 3шт (подрібнити в блендері).

Пучок зеленої цибулі дрібно нарізаємо. Соєвий соус 200мл, сушена рибка до пива (підійде будь-яка, головне не копчена) – її слід подрібнити.

«Рибку взяла тільки тому, що не знайшла сухих креветок, та й не було рибного соусу. Вирішила замінити таким чином», - пояснила авторка блогу.

Червоний перець, паприка, гострий перець, куркума, цукор -все по 1ст.ложці. Рисове борошно +/-1склянку розвести водою 1л.

«Проварити, на вигляд має бути як густа сметана. Можна замінити сильно перевареним рисом», - порадила авторка блогу.

Пекінська капуста повинна просолитися до м'якого стану, щоб можна було відгинати і змащувати кожен шар листя. Рисове борошно необхідно засипати в холодну воду. Потім поставити на вогонь і помішувати, щоб не утворилися грудочки, варити хвилин 30. Розкласти закуску по ємностях, накрити кришкою і чекати поки настоїться мінімум 7 днів.

Салат із пекінської капусти за кілька хвилин - коли гості на порозі.

Ніжні і соковити: голубці з пекінської капусти вийдуть незвичайними.

Супер закуска: найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ