Пекінська капуста по-корейськи: рецепт незрівнянно смачної і цікавої закуски

Пекінська капуста по-корейськи: рецепт незрівнянно смачної і цікавої закуски

Пекінська капуста по-корейськи – це неймовірна і дуже популярна закуска кімчі.

Кімчі зазвичай готується з пекінської капусти (інколи кольрабі), селери та редьки, баклажанів, приправляється сіллю, часником, імбирем ті червоним перцем, з додаванням цибулі та морскьих молюсків.

Споживання кімчі запобігає утворенню надлишкових жирових відкладень, а гострота страви перешкоджає захворюванню на нежить, є джерелом вітамінів, а також зміцнює імунітет. Саме кімчі трансформувалась у легендарну моркву по-корейськи.

Рецептів кімчі є велика кількість. Від на швидку руку, до більш складних і затратних у часі.

Авторка блогу «chris__farm» запропонувала свій рецепт пекінської капусти по-корейськи.

«Варіантів приготування в Кореї багато, переглянула купу відео, деякі інгредієнти підігнала під доступні нам продукти. Мені сподобалося, цікавий смак, незвичайне поєднання несполученного», - зазначила кулінар.

Інгредієнти і хід приготування пекінської капусти по-корейськи:

Пекінська капуста 3шт (розділити на дві частини та залити холодною солоною водою, на 2-3 доби), Морква 2шт, Редис (Дайкон) 2шт (нарізати соломкою), часник 3 головки, Імбир середній, цибуля 3шт (подрібнити в блендері).

Пучок зеленої цибулі дрібно нарізаємо. Соєвий соус 200мл, сушена рибка до пива (підійде будь-яка, головне не копчена) – її слід подрібнити.

«Рибку взяла тільки тому, що не знайшла сухих креветок, та й не було рибного соусу. Вирішила замінити таким чином», - пояснила авторка блогу.

Червоний перець, паприка, гострий перець, куркума, цукор -все по 1ст.ложці. Рисове борошно +/-1склянку розвести водою 1л.

«Проварити, на вигляд має бути як густа сметана. Можна замінити сильно перевареним рисом», - порадила авторка блогу.

Пекінська капуста повинна просолитися до м'якого стану, щоб можна було відгинати і змащувати кожен шар листя. Рисове борошно необхідно засипати в холодну воду. Потім поставити на вогонь і помішувати, щоб не утворилися грудочки, варити хвилин 30. Розкласти закуску по ємностях, накрити кришкою і чекати поки настоїться мінімум 7 днів.

Салат із пекінської капусти за кілька хвилин - коли гості на порозі.

Ніжні і соковити: голубці з пекінської капусти вийдуть незвичайними.

Супер закуска: найпростіший рецепт моркви по-корейськи без зайвого клопоту.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Цены на продукты вырастут на 30%: украинцам едва хватит на еду

Снег 7 октября и кислое молоко на лицо: что нужно, а что запрещено делать на Сергея, приметі

Насыщенный на события понедельник: гороскоп для всех знаков Зодиака на 7 октября

"Женщина будет президентом...": известный астролог определил, что ждет Украину зимой

Самые вкусные оладьи из печени: бюджетный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы