Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Акторка і телеведуча Ольга Сумська дала сразу два рецепти маринованої капусти: капуста з журавлиною та яблуками і капуста-пелюстка.

Для приготування Ольга Сумська радить взяти таі інгредієнти: Капуста - 1 шт, Буряк - 0,5 шт, Морква - 1 шт, Яблуко - 1 шт, Журавлина - 100 г, Часник - 1 головка, Вода - 1 л, Рослинна олія - 0,5 ст, Цукор - 1 ст, Оцет - 1 ст, Духмяний перець - 3-4 шт, Лаврове листя - 1-3 шт, Сіль - 3-4 ст.л.

«Зазначу, це інгредієнти для двох видів маринування», - підкреслила Ольга Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Для першого Сумська дрібно нашинкувала капусту, натерла моркву на крупній терці, а яблуко нарізала слайсами.

«В глибоку миску я викладаю шаром капусту. Зверху шар моркви, далі журавлина і яблуко. І таким чином повторюю декілька разів», - розповіла Сумська про хід приготування маринованої капусти.

Маринована капуста.

Для розсолу Ольга Сумська подрібнила часник, і об’єднала його з водою, рослинною олією, цукром, оцтом, сіллю, духмяним перцем і лавровим листям.

«Цукор обов’язково – це дуже важливий інгредієнт для нашого розсолу», - зазначила Ольга Сумська.

Ставимо розсол на плиту і доводемо до кипіння. Наступний крок – заливаємо гарячим розсолом капусту.

«Я би радила нашу смакоту поставити під гніт. І вранці ваша капусточка буде вже готова», - розповіла Ольга Сумська.

Тепер можна переходити до другого рецепту.

Цього разу Ольга Сумська нарізала капусту не тоненько, а квадратиками. Далі соломкою нарізаємо моркву, буряк також нарізаємо соломкою. Часничок не подрібнюємо, а нарізаємо слайсами.

Маринована капуста.

Беремо миску і викладаємо на дно спочатку капусту, далі буряк, моркву і часник. Таким чином шарами перекладаємо всі овочі. Зверху знову шар капусти.

«В ковшику об’єдную воду, рослинну олію, цукор і сіль, духмяний перець. Все, як ми робили для першого рецепту, але оцет слід додати трохи пізніше", - радить Ольга Сумська.

Доводимо розсол до кипіння і заливаємо капусту.

«Бажано і цю капусту з бурячком накрити гнотом. Притискаєте і вранці ваша капусточка вже готова», - підкреслила Сумська.

Такий "Оселедець під шубою" вразить усіх - Ольга Сумська дала оригінальні рецепти.

Ніжний салат з ананасом і куркою - найпростіший і швидкий рецепт.

Соус для салату із пекінської капусти змінить усе - найапетитніший рецепт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Внутрішня безпека СБУ має перевірити генерала Носача, – Тука

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ