Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Акторка і телеведуча Ольга Сумська дала сразу два рецепти маринованої капусти: капуста з журавлиною та яблуками і капуста-пелюстка.

Для приготування Ольга Сумська радить взяти таі інгредієнти: Капуста - 1 шт, Буряк - 0,5 шт, Морква - 1 шт, Яблуко - 1 шт, Журавлина - 100 г, Часник - 1 головка, Вода - 1 л, Рослинна олія - 0,5 ст, Цукор - 1 ст, Оцет - 1 ст, Духмяний перець - 3-4 шт, Лаврове листя - 1-3 шт, Сіль - 3-4 ст.л.

«Зазначу, це інгредієнти для двох видів маринування», - підкреслила Ольга Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Для першого Сумська дрібно нашинкувала капусту, натерла моркву на крупній терці, а яблуко нарізала слайсами.

«В глибоку миску я викладаю шаром капусту. Зверху шар моркви, далі журавлина і яблуко. І таким чином повторюю декілька разів», - розповіла Сумська про хід приготування маринованої капусти.

Маринована капуста.

Для розсолу Ольга Сумська подрібнила часник, і об’єднала його з водою, рослинною олією, цукром, оцтом, сіллю, духмяним перцем і лавровим листям.

«Цукор обов’язково – це дуже важливий інгредієнт для нашого розсолу», - зазначила Ольга Сумська.

Ставимо розсол на плиту і доводемо до кипіння. Наступний крок – заливаємо гарячим розсолом капусту.

«Я би радила нашу смакоту поставити під гніт. І вранці ваша капусточка буде вже готова», - розповіла Ольга Сумська.

Тепер можна переходити до другого рецепту.

Цього разу Ольга Сумська нарізала капусту не тоненько, а квадратиками. Далі соломкою нарізаємо моркву, буряк також нарізаємо соломкою. Часничок не подрібнюємо, а нарізаємо слайсами.

Маринована капуста.

Беремо миску і викладаємо на дно спочатку капусту, далі буряк, моркву і часник. Таким чином шарами перекладаємо всі овочі. Зверху знову шар капусти.

«В ковшику об’єдную воду, рослинну олію, цукор і сіль, духмяний перець. Все, як ми робили для першого рецепту, але оцет слід додати трохи пізніше", - радить Ольга Сумська.

Доводимо розсол до кипіння і заливаємо капусту.

«Бажано і цю капусту з бурячком накрити гнотом. Притискаєте і вранці ваша капусточка вже готова», - підкреслила Сумська.

Такий "Оселедець під шубою" вразить усіх - Ольга Сумська дала оригінальні рецепти.

Ніжний салат з ананасом і куркою - найпростіший і швидкий рецепт.

Соус для салату із пекінської капусти змінить усе - найапетитніший рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

"Укрзализныця" изменила расписание движения некоторых поездов на западном направлении

Продукты и услуги могут подорожать в половину: цены на электроэнергию ударят по всем

Священник сцепился с ТЦКшниками на Буковине: появилось видео

«Не хватает времени»: в сети разгорелся скандал на фоне воздушной тревоги

Будете обеспечены на год: как правильно заморозить шпинат на зиму

Оккупанты снова атаковали Украину "Шахедами" и "Кинжалами": есть разрушения и пожары

В Запорожской области построят подземную школу

Часть украинцев оказались за гранью выживания: экономист рассказал о последствиях сокращения соцвыплат

Отключение света: когда ждать возвращения графиков

В Пакистане возле аэропорта прогремел взрыв: есть погибшие и раненые

Отопительный сезон 2024-2025 в Украине: даты начала могут меняться в разных регионах

Парковка станет дорогим удовольствием: новые штрафы и тарифы уже на пороге

Нападение на блогера Николаса Карму: полиция открыла уголовное производство

Вторую "газовую" платежку пересчитают: сколько придется платить каждой семье ежемесячно

«Начинаю делать то, что пес и гуси одновременно»: у писателя Кокотюхи оказалась неприятность с борщом