Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Швидка маринована капуста: Ольга Сумська дала одразу два рецепти

Акторка і телеведуча Ольга Сумська дала сразу два рецепти маринованої капусти: капуста з журавлиною та яблуками і капуста-пелюстка.

Для приготування Ольга Сумська радить взяти таі інгредієнти: Капуста - 1 шт, Буряк - 0,5 шт, Морква - 1 шт, Яблуко - 1 шт, Журавлина - 100 г, Часник - 1 головка, Вода - 1 л, Рослинна олія - 0,5 ст, Цукор - 1 ст, Оцет - 1 ст, Духмяний перець - 3-4 шт, Лаврове листя - 1-3 шт, Сіль - 3-4 ст.л.

«Зазначу, це інгредієнти для двох видів маринування», - підкреслила Ольга Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Для першого Сумська дрібно нашинкувала капусту, натерла моркву на крупній терці, а яблуко нарізала слайсами.

«В глибоку миску я викладаю шаром капусту. Зверху шар моркви, далі журавлина і яблуко. І таким чином повторюю декілька разів», - розповіла Сумська про хід приготування маринованої капусти.

Маринована капуста.

Для розсолу Ольга Сумська подрібнила часник, і об’єднала його з водою, рослинною олією, цукром, оцтом, сіллю, духмяним перцем і лавровим листям.

«Цукор обов’язково – це дуже важливий інгредієнт для нашого розсолу», - зазначила Ольга Сумська.

Ставимо розсол на плиту і доводемо до кипіння. Наступний крок – заливаємо гарячим розсолом капусту.

«Я би радила нашу смакоту поставити під гніт. І вранці ваша капусточка буде вже готова», - розповіла Ольга Сумська.

Тепер можна переходити до другого рецепту.

Цього разу Ольга Сумська нарізала капусту не тоненько, а квадратиками. Далі соломкою нарізаємо моркву, буряк також нарізаємо соломкою. Часничок не подрібнюємо, а нарізаємо слайсами.

Маринована капуста.

Беремо миску і викладаємо на дно спочатку капусту, далі буряк, моркву і часник. Таким чином шарами перекладаємо всі овочі. Зверху знову шар капусти.

«В ковшику об’єдную воду, рослинну олію, цукор і сіль, духмяний перець. Все, як ми робили для першого рецепту, але оцет слід додати трохи пізніше", - радить Ольга Сумська.

Доводимо розсол до кипіння і заливаємо капусту.

«Бажано і цю капусту з бурячком накрити гнотом. Притискаєте і вранці ваша капусточка вже готова», - підкреслила Сумська.

Такий "Оселедець під шубою" вразить усіх - Ольга Сумська дала оригінальні рецепти.

Ніжний салат з ананасом і куркою - найпростіший і швидкий рецепт.

Соус для салату із пекінської капусти змінить усе - найапетитніший рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ